Resident Evil 2 remake - adaptív nehézségi szintek

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 26.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil 2 feldolgozása a sorozat más részeinek egyes elemeit is felhasználja majd, így nem meglepő, hogy a Resident Evil 4-ben bemutatott adaptív nehézségi szint is helyet kap majd a remake-ben.

A sorozat producere, Yoshiaki Hirabayashi még az E3-on adott egy interjút, amiben megerősítette, hogy a kameranézet és a küllem teljes renoválása mellett a nehézségi szint alakulása is megváltozik.

A feldolgozásban ugyanis skálázódni fognak a szintek, mégpedig annak megfelelően, hogy melyiket választottuk és annak megfelelően, hogyan teljesítünk. Vagyis ha könnyebben verjük le a zombikat, akkor a játék az adott szint felső határáig még szívósabb rémségeket fog a nyakunkba zúdítani. A producer szerint a folyamatos, dinamikus skálázódás állandó feszültséget tesz majd lehetővé.

A remake jövő év elején jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
GAMEROD
#4: Lesz benne fix kamera opció is ha igazak a pletykák.
6.
6.
#2: Szerintem pótold be őket, tök olcsón be lehet húzni egy csomó részt...
5.
5.
#4: Nem fogják már a kedvedért áttervezni az egészet :)
4.
4.
szakallaskan
3.
3.
Norbiii
Én egy játékot vagy easy, vagy normál fokozaton játszok. Leszámítva az utóbbi éveket, én nem játszottam sűrűn ilyen típusú játékokkal, inkább fociztam, vagy Marioztam. Annyira sosem voltam benne a gaming iparban, nem számítok rutinos játékosnak, ami a mai stílusú játékokat illeti, de azért az elmúlt pár évben átvittem mai gameket is, persze régen is voltak erre példák. Szóval nekem így is jó.
2.
2.
Őrnagy
#1: Na igen, ez tényleg szar. Reméljük, ilyen nem lesz.
Én még sosem játszottam egyik résszel sem, de ezt ki fogom próbálni.
1.
1.
DeKor
Ez addig jó, amíg nem kezdik el lefelé vinni a nehézséget. Utálom, amikor mondjuk meghalok 4-5 alkalommal, és már épp rájönnék, hol rontottam el, erre láthatóan könnyebb lesz a játék következő nekifutásra. Olyan érzése van az embernek, mintha egy hülyegyerek lenne, akinek lejjebb kell rakni a lécet. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...