Keri Russell is csatlakozik a Star Wars IX-hez

  • Írta: szlav
  • 2018. július 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Hamarosan megkezdődik a harmadik Star Wars-trilógia befejező epizódjának forgatása, s úgy tűnik, hogy ismét új szereplőkkel bővül majd a történet. A legfrissebb hírek szerint Keri Russell is csatlakozik a stábhoz.

A tervek szerint még ebben a hónapban megkezdődhet a következő Star Wars-film forgatása. Természetesen sok ismerős arcot láthatunk majd a Rey és Kylo történetét lezáró fináléban, de új szereplők is érkeznek a messzi-messzi galaxisba. Elsőként Keri Russellről rántotta le a leplet a Variety magazin, akit olyan filmekből ismerhetünk, mint a Majmok Bolygója: Forradalom, a Mission: Impossible III, vagy a Foglalkozásuk: amerikai televíziós sorozat.

Az amerikai színésznő szerepéről persze egyelőre korai lenne spekulálni, a hírek szerint még jelenleg is folynak a tárgyalások Russell és a kilencedik epizódot rendező J.J. Abrams között. A páros egyébként már korábban is dolgozott együtt a Mission: Impossible harmadik részén.

Ha minden jól megy, akkor a kilencedik számozott Csillagok háborúja-film 2019 decemberében kerülhet a mozivászonra.

105.
105.
Ooorky
#100: Igazából az amit valódi liberalizmusnak hívunk az az eszme amit ma náciznak (az állam lehetőséget teremt minden egyénnek a boldogulásra, ha ezzel nem tud vagy akar élni akkor viszont szabadon megd****het). A ma "nyugaton" divatos neoliberalizmus meg kezd átmenni kommunizmusba (osztályharc, ideológiai képzések, cenzúra).
103.
103.
FiveSalmon69
"See they can trigger me, but they'll never figure me out." :) Tévedések... Sajnos, ezt okozza ha félinformációkból tájékozódik valaki. Kíváncsi vagyok melyik lesz a következő hír aminél feltűnik egy női szereplő, és elkezdik mantrázni azt a kb három sort, amivel azt hiszik vitát nyerhetnek. :D
102.
102.
Ooorky
Tévedtem ez nem fehér lovag (szaknyelven white knight), hanem egy szimpla pincelakó (basement dweller).
101.
101.
FiveSalmon69
Én várom a filmet. :D Bízom benne, hogy Abrams fel tudja hozni valamilyen szinten a befejező részt, azt sem bánom ha még hat nőt és más sírás rívást kiváltó színészt leszerződtet hozzá. Ha meg nem lesz jó, az okosabbja hamar túlteszi magát rajta. :P
100.
100.
hadzsime
#98: Mondjuk én semmi személyeskedőt nem írtam, csak egy cikket linkeltem be és leírtam, hogy nem minden "lipsi" olyan mint az internet pöcegödreiben vagy az usában.
Úgyhogy #83 nehogy azt hidd, hogy anyáztam vagy ilyesmi, csak gondolom megunták a modik az offot.
99.
99.
frankdelgado
#98: Az enyémben legalább volt témábavágó. Mi nem tetszett benne? A MILF? :)
98.
98.
Norbiii
Ahhoz képest, hogy volt egy adott cikk, egészen más témára mentetek át, nem idevaló módon! Figyeljetek, hogy hozzászólásaitokat normális hangnemben tegyétek, és ne személyeskedjetek! Köszönöm!
97.
97.
frankdelgado
96.
96.
FiveSalmon69
95.
95.
frankdelgado
94.
94.
FiveSalmon69
89.
89.
FiveSalmon69
A game of thronest gondolom mind csorgó nyállal nézitek, ahhoz túl visszamaradottak vagytok, hogy észrevegyétek, az egyik legnagyobb "libsi" propaganda sorozat a világon.
88.
88.
FiveSalmon69
87.
87.
FiveSalmon69
86.
86.
FiveSalmon69
A politikai korrektség amit annyira szerettek emlegetni az egyébként annyit tesz, higy a kínainak nem csing-csangoltok, a négereket nem niggerezitek, legalább azt tanuljátok meg mibe próbáltok belekötni hokik.
85.
85.
FiveSalmon69
84.
84.
zoli12i
Burkás nő mikor lesz már végre ? Nőnek nő, de ez fehér....nem elég pc.
82.
82.
Scat
#79: De hát ő nem csinált olyat. Csak mi nem vagyunk elég PC-k ahhoz, hogy ezt megértsük :)
81.
81.
FiveSalmon69
#79: Mi az anya egy szitok szó? Ha értelmezed a szöveget, ez volt az egyetlen dícséret amit ma írtam neki.
80.
80.
FiveSalmon69
79.
79.
Ooorky
#76: Asszem ennyi volt, még a legvulgárisabb fórumokon is instant ban jár anyázásért.
78.
78.
Ooorky
#76: Ismerem őket, de szeretek játszani. ;-)
77.
77.
FiveSalmon69
76.
76.
Scat
#74: És? Én még mindig nem néztem meg a profilját sem, mert hol érdekeljen? De ő egyből ugrott a tiedre, hogy beléd köthessen. Ilyen a természetük. Ne adj neki egy morzsát sem, hadd kínlódjon. Titkon élvezi. Látod, a figyelmemért is mennyire teper.

Tudod, ez pont annyira volt következetes lépés a részéről, mint mikor lentebb engem kért meg, hogy mondjam el, miért neki van igaza :D
75.
75.
FiveSalmon69
#74: Így ám, hát még ez az "érv" is megdőlt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...