Íme, a Tokyo Ghoul:re Call to Exist első trailere

  • Írta: szlav
  • 2018. július 10.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco egy újabb népszerű anime videojátékos feldolgozásával kedveskedik a zsáner szerelmeseinek. A nyugaton is megjelenő Tokyo Ghoul:re Call to Exist zabolátlan pörgéssel mutatja be a ghoulok és az emberek harcát.

Nem sokkal a bejelentést követően most látható először mozgás közben a Tokyo Ghoul:re Call to Exist. A japán dark fantasy anime-sorozat PC-n és PS4-en is tiszteletét teszi, és a hírek szerint a nyugati országok is megkapják az angol nyelvű változatot. A játék természetesen első körben a szigetországban jelenik majd meg, a hírek szerint valamikor télen, és először csak PlayStation 4-en. Valószínű tehát, hogy nálunk a megjelenés átcsúszik majd 2019-re.

A játék bejelentését a fenti előzetes követte, amely megadja a sötét tónusú akciójáték alaphangulatát. Túl sok részletről egyelőre nem tudunk nyilatkozni, de a Bandai Namco infómorzsái szerint egy külső nézetes túlélő-akciójátékról lesz szó, amely online csatatereken ereszti össze az emberként vagy ghoulként harcoló játékosokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...