Ilyen gépen futott az E3-on az Anthem

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 11.
  • Gépigény
Link másolása
Az Anthem kétségtelenül az idei E3 egyik legnagyobb dobása volt, így azóta is rendkívül sok embert foglalkoztat, hogy pontosan milyen számítógépre lesz szükségünk a zökkenőmentes futtatásához. Nos, eléggé gyorsra...

A játék ránézésre már eddig is roppant gyönyörű grafikával rendelkezett, a 2018-as E3 során bemutatott Anthem-játékmenet 4K-s felbontáson stabil 60 fps-sel futott. Ehhez a készítők Mark Darrah Twitter-bejegyzése szerint két NVIDIA GeForce GTX 1080Ti videokártyát használtak.

Ugyan ez első blikkre közel sem tűnik túlságosan barátságos gépigénynek, ám ha összehasonlításképpen mellé tesszük, hogy a már 2015 óta elérhető The Witcher 3 maximális beállítások mellett ugyanilyen konfigurációval körülbelül 80fps-t képes elérni, illetve az Assassin’s Creed: Origins két ilyen kártyával 4K felbontáson alig képes tartani a 60fps-t, máris más képet fest az Anthem eredménye. Ráadásul a játék optimalizációja a fejlesztés során még tovább javulhat, úgyhogy akár kifejezetten kellemes gépigényre is számíthatunk.

Arra, hogy kiderüljön, pontosan hogyan fog futni a játék a saját gépünkön, még közel fél évet kell várnunk, ugyanis az Anthem 2019. február 22-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A játékról egyébként az eddig napvilágot látott információkat az alábbi cikkünkben olvashatjátok el összefoglalva.

10.
10.
user101
én sem kurv@zok, hogy megspórolhassam az orvost és legyen sok vga-m.... :)
6.
6.
Kolompár Tarzan
Ez a fos volt az E3 legnagyobb dobása? Ti a 2-es csatornát néztétek?
3.
3.
Szabby999
#1: Nem tudom, mégis mire számítasz, amikor még az új Turing architektúrát sem jelentették be (ez augusztus 21-én lesz esedékes a GTX 1180 leleplezésével). Ezt nem sokkal követi majd a GTX 1170, további 2-3 hónap lesz a Titan Xt és kb. 8 hónap múlva jön a GTX 1180 TI. Tehát nem véletlen, hogy "semmi hír felőle".
2.
2.
GAMEROD
Számomra mindegy milyen gép kell hozzá, a grafikán kívül egyebet nem tud felmutatni. Akinek szórakoztató fél órán át lőni a Bossokat, azoknak lehet nyerő.
1.
1.
crytek
A 4k maxhoz brutál gép kell ez nem újdonság. Ezért is várom mint villant majd az új nvida Ti. Csak semmi hír felőle :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...