Darksiders III - Fury, a lángoló szépség

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 12.
  • Videó
Link másolása
A THQ Nordic a hét elején erősítette meg a Darksiders III megjelenési dátumát, és azóta sincs csend a játék háza táján, egy vadiúj trailer és egy hosszabb gameplay videó érkezett róla. Terítéken Fury lángoló képességei.

A Darksiders III-ban Furyt irányítjuk, aki a hét főbűn ellen indít hajtóvadászatot. Apokaliptikus környezetet fedezhetünk fel a hősnővel, a mennyből egészen a pokol legmélyebb szintjéig ellátogatunk. A legújabb trailer Fury egyik formáját mutatja be, a lány képes lángoló alakot felvenni, amely számos átmeneti képességgel vértezi fel.

Az IGN jóvoltából egy 11 perces gameplay videó is érkezett. Sötét és romos környezetben járunk, ahol még a Lava Brute nevű rémséggel is összecsapunk.

Ahogy arról beszámoltunk, a Darksiders III november 27-én érkezik, a játékot három kiadásban is megvásárolhatjuk.

6.
6.
Giga0509
Szerettem az első 2 részt de ennél unalmasabb gameplay vidit régen láttam már...
5.
5.
zsocc-nrg
Fú de várom! Igazi Darksiders-hangulat :) remélem beindul a szekér és (egy esetleges 4. rész kíséretében) Strife-ot se hagyják ki a repertoárból
3.
3.
Ezt a vadiúj trailert két napja is kitettétek.

A gameplay alapján szépen alakul a játék. Viszont úgy látom ezúttal egyszerre kevesebb, de annál szívósabb ellenféllel lesz dolgunk.
2.
2.
colors
Ez mióta szépség? Inkább nézzetek meg egy Moonlight Blade-t. Elég furcsa, hogy a keleti játékok kivételével szép karaktereket szinte egyik fejlesztő sem tud csinálni. A GTA V-ről nem is beszélve, pedig mennyi pénzt őröltek abba is. De kinek mi...
1.
1.
GemForge
Kezd elkapni a hangulat! Az első rész nagyon bejött, a második talán még jobban, de kissé túlnyújtották. Asszem ez első napos vétel lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...