Batwoman-sorozaton dolgozik a CW

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Flash vagy éppen Green Arrow után újabb DC-hős kap saját tévésorozatot a CW-n, méghozzá épp a két említett sorozat showrunnere, Greg Berlanti dolgozik a Batwoman-szérián.

A Deadline értesülései szerint a The Flash és az Arrow alkotója, Greg Berlanti Batwomant is a tévére költözteti, így újabb szereplővel bővülhet majd az Arrowverse. A sorozat a CW-csatornán lesz majd megtekinthető, többek között a The Flash, az Arrow, a Legends of Tomorrow és a Supergirl társaságában.

A történetben Kate Kane lesz majd Batwoman, a sorozat pedig azt a folyamatot mutatja majd be, ahogy a jól képzett, leszbikus utcai harcos nemet mond a bűnözés elterjedésének. Kezdetben azonban nem hős ő, csak a város magányos, önjelölt megmentője, akinek a kezdetek kezdetén még saját démonaival is szembe kell néznie, hogy aztán Gotham reményének szimbóluma lehessen.

3.
3.
B-Shaggy
Nemtom, én már rosszul vagyok ettől. A Dark Knight Rises óta nem kaptunk normális Batman filmet, - és az sem volt olyan hatalmas eresztés - a DC filmek is el vannak kapkodva, a Batman filmről csak rossz híreket hallani, de azért már sok évada fut a Gotham, ami egy Batman - nélküli James Gordonról szól, ott az Arrow, amiben megjelent Ra's Al Ghul, készül a Titans, amiben Robin már szólóban tolja, régen volt a Birds of Prey, amiben már visszavonult, a Suicide Squadban is már megismertük Jokert és Harley Quinnt, most ez is, és a legutóbbi két film amiben Batman szerepelt az Batman V Superman volt és az Igazság Ligája. Én ebbe annyira belefáradtam már, és ezt úgy mondom, hogy képregényekben imádom Batwoman karakterét!
Nem igaz, hogy nem lehet Batman - sorozatot csinálni? A filmes univerzumban szerintem már felesleges erőltetni a karaktert (és ezt úgy mondom, hogy azon nagyon kevesek között vagyok, akik nem hánynak a BvS-től vagy a JL-től), sorozatként viszont az összes kisebb-nagyobb ellenfelét fel lehetne dolgozi, egy egész évadra juthatna egy rejtély, amit nem 1 óra alatt old meg; plusz a saját élete, mint Bruce Wayne. Ezerszer jobban működne. És mindig megkapom hogy nagyobb elvárások, meg sokkal nehezebb megoldani, de csak simán egy "Arrow mínusz CW-szintű romantika", és meg is van oldva az egész, nem hinném, hogy sokkal drágább lenne, mint Batwoman - mindkettőnek kell egy jó kosztüm, egy szépen felépített város, és gyanítom, hogy Batman ellenfelei ebben is szerepelni fognak. Akkor már miért nem Batman?!
2.
2.
Extol
Ja ez a #metoo kampányhoz kapcsolódhat
1.
1.
Drazhar
"Kezdetben azonban nem hős ő, csak a város magányos, önjelölt megmentője, akinek a kezdetek kezdetén még saját démonaival is szembe kell néznie"

Szóval Berlanti olyan szinte rátalált 'A recept'-re, hogy konkrétan csinál egy Arrow 2-őt. Egyébként a sztori legérdekesebb része az az, hogy a Warner aki mindenbe beleszól miként enged bármilyen Bat-karaktert tévére. (anno ugye egy sima Harley cameo-ért leszóltak, hogy nem kéne)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...