Traileren a Death's Gambit

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 18.
  • Videó
Link másolása
Az űrlényektől hemzsegő középkori bolygón a lovagok és a szörnyek közti állandó harc csak sötétséget és halált szül. Üdvözlünk a rettegéssel és háborúval teli Death's Gambit akció-RPG világában!

Úgy néz ki, most már tényleg megérkezik az évek óta ígért Adult Swim-játék, a Death's Gambit. A side scroller akció-RPG-ben a legfontosabb a precíz küzdelem és a megfelelő stratégia együttes alkalmazása, hogy az égig érő óriás ellenfeleket legyőzve megtisztítsuk a rég elfeledett bolygót.

A játékos a Halál félelmet nem ismerő ügynökét irányíthatja, a cél pedig, hogy megszüntessük a vidéken lappangó hallhatatlanság járványát. A játék egyik érdekessége, hogy a készítők rendkívül nehéznek ígérték, mminden egyes boss fight során külön kell tanulmányoznunk ellenfeleinket, hogy kiismerhessük különböző gyengeségeiket.

A Death's Gambit a jelenlegi tervek szerint augusztus 14-én érkezik PC-re és PlayStation 4-re.

2.
2.
Fenrir XVII
#1: Az van, hogy ha egy kisebb csapat konzolra is meg akar jelenni, de nem rendelkezik elegendő erőforrással, akkor csakis PS4-re éri meg fejleszteni elsősorban, a nagyobb játékosbázis miatt, aztán ha sikeres, és van kapacitás, jöhet a Switch és utána az Xbox One.
1.
1.
kamgecam
Na ki tudja mióta várom már ezt a jóságot. Am boxra hogyhogy nem lesz? Kb majdnem minden játékmegjelenésnél az van hogy érkezik PC-re és PlayStation 4-re... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...