GC 2018: Végre teaseren a Vermintide 2 első DLC-je

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 16.
  • Letöltés
Link másolása
A teaser videóban Bogenhafen zöld egét tűzijátékok tarkítják, ám ahogy haladunk lefelé, érezhető, hogy valamilyen új borzalmak várnak a játékosokra. Azonban, hogy pontosan mi, csak a jövő hét során megrendezett Gamescomon derül ki.

A Warhammer: Vermintide 2 hatalmas sikerként lopta be magát a játékosok szívébe, és ugyan volt olyan időszak, hogy a Steamen legnépszerűbb co-op címek közé került, ám mégis gyakran illette kritika. Leginkább azért, mert a játék indulásakor közzétett DLC-menetrendtől meglehetősen eltértek a fejlesztők, és már hónapok óta meg kellett volna érkeznie az első új pályának.

Ugyan a fejlesztésért felelős Fatshark nem lógatta a lábát az utóbbi időkben, hiszen júliusban megjelent a játék Xbox One-os átirata, illetve a számtalan javítás mellett moddolható is lett az anyag, ám tartalmilag ez mit sem adott hozzá az élményhez.

Mostanra azonban komoly változások előtt állunk, a Fatshark vezérigazgatója, Martin Wahlund azt nyilatkozta, hogy „új Vermintide 2-tartalmakkal indulunk az őszbe. Augusztus utolsó hetén a játékosokat elkalauzoljuk Bogenhafenbe, a városba, ahol a hősök Grandfather Nurgle figyelmét magukra vonva olyan kihívásokkal kerülnek szembe, mint még soha.”

Akik azonban nem elégednek meg egy új videóval, mert már görcsös késztetést éreznek a patkányirtásra, örülhetnek, mert a DLC megjelenésére sem kell sokat várni, ugyanis augusztus 28-tól válik elérhetővé a Shadows Over Bogenhafen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...