The Quiet Man - két új előzetes érkezett

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
A Square újabb látnivalókkal készült az idei E3-on bemutatott The Quiet Man kapcsán. Az első rövid teaser a helyszínre és a történetre, a második pedig a játék harcrendszerére összpontosít.

A múlt heti livestream és képdömping után nyilvánvalóvá vált, hogy a Square Enix kész többet is megmutatni az idei E3 egyik legtitokzatosabb játékából, a The Quiet Manből. A kiadó/fejlesztő YouTube-csatornáján megjelent két friss előzetes, melyek New York sötét éjszakáiba kalauzolnak el minket.

A Silence Rings Loudest alcímmel rendelkező teaser a játék történetébe nyújt betekintést. Feltűnik egy jazz bár egy elegáns énekesnővel, láthatunk egy-két gyermekrajzot is, valamint a madármaszkos ember is több motívumban visszaköszön. Jöhetnek az elméletek, hogy mit is jelent mindez!

A második előzetes ennél jóval lényegre törőbb - itt egész egyszerűen a játék akciójeleneteiről lesz szó, ezen belül is az elég prevalensnek tűnő közelharcról.

Habár megjelenési dátumot még nem tudunk közölni, az már biztos, hogy a The Quiet Man PC-re és PlayStation 4-re készül.

3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Hát ja, elég vérszegény :/
2.
2.
McDuff
Fura egy marketing-stratégiát választottak ennek a játéknak. Az E3-n egy rövid előzetest mutattak csak, amivel azt sugalták kb hogy ez a játék még "sehogy" sem áll, nem érett meg egy gameplay bemutatóra, ezzel felcsigázva a népet. Aztán pár hétre rá jött egy 1,5 órás demo stream, amit inkább be se mutattak volna! Most meg kivágtak abból összesen 1,5 percet két előzetesre bontva...szép
Amúgy a koncepciója emlékeztet a 10 évvel ezelőtti konzolos Bourne játékra (vagyis a gameplay). Kár hogy az már akkor ezt jobban megcsinálta, ez nem tűnik vmi izginek eddig.
1.
1.
KRAT0S
Egyre jobban tetszik az a játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...