GC 2018: Fallout 76 - építeni, építeni, építeni!

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Mi különbözteti meg az embert a szörnyektől? Hát természetesen az, hogy az ember folyamatosan építeni szeretne. A Fallout 76 vadonatúj előzetese szerint éppen erre lesz tökéletes megoldás az új C.A.M.P.!

Remekbe szabott trailer érkezett a Fallout 76-hoz. A  háromperces videó során részletes betekintést nyerünk a játék barkácsolórendszerébe. Az atomvihar sújtotta világ túlélésében legjobb barátunk a C.A.M.P., vagyis a Construction and Assembly Mobile Platform lesz.

Az eszköz segítségével nemcsak a szerszámainkat hozhatjuk létre, de a menedékünk megalkotásában is központi szerepet fog játszani. Érdekesség, hogy az eszköz mobilitását is kiemelték, mely nyilván összefügg a Bethesdának azzal a bejelentésével, mely szerint a játékosok képesek lesznek akár a térkép teljes részeit atombomba segítségével radioaktívvá „varázsolni”, így amikor majd arra leszünk figyelmesek, hogy körülöttünk minden világít a sötétben és a halak három fejet növesztenek, C.A.M.P.-ünk segítségével minden eddiginél könnyebben állhatunk tovább.

A Fallout 76 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz majd elérhető november 14-től, melyet egy hetekig tartó bétateszt fog megelőzni október során.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...