Infliction - elérhető a P.T. ihletésű játék demója

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 16.
  • Letöltés
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Caustic Reality belső nézetes horrorjátékára. Az Infliction egy valaha boldogan élt család kúriájában játszódik, a nyomok azonban rettenetes eseményekről tanúskodnak. Tölthető a kipróbálható változat.

A Caustic Reality alkotása - hasonlóan az elkaszált Silent Hills játszható teaseréhez - egy külvárosi házban játszódik. A sötétség szinte a bőrünk alá férkőzik, első ránézésre még minden rendben van, aztán megmagyarázhatatlan jelenségekkel szembesülünk.

Kiderül ugyanis, hogy a korábban itt élt család rettenetes tragédiát élt át. Ahogy megtaláljuk az újabb és újabb naplóbejegyzéseket, hangüzeneteket, szépen lassan fény derül a rejtélyre. Hamarosan kiderül, nem egyedül vagyunk a házban, "a végtelen bánat lénye" is jelen van, aki nagyon dühös és arra vár, hogy levadásszon.

A közösségi pénzből finanszírozott Inflictiont az Unreal Engine 4 hajtja, fotorealisztikus környezetre, dinamikus fényekre és árnyékokra számíthatunk a készítők szerint. Kétféle nehézség közül választhatunk: a normál módban a helyes irányt kijelzi a program, míg a hardcore módban magunkra vagyunk utalva.

A fejlesztő a jövő hónapra ígéri a premiert PC-n, a Steamen azonban már fent van a játszható demó.

7.
7.
Matt8888
#6: Jaja, megvolt a hangulata az biztos. Kíváncsi vagyok a teljes verzióra is
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Volt egy hangulata, az a szellem világba való átmenet szerintem még ötletes is volt. Megvolt a hangulat, az animációk meg mivel nagyon indie, belefér.
5.
5.
Matt8888
Re
Nem is volt rossza demo. Nyilván nem lehetett megmenekülni, de azért van valami új a dologban. Talán a kidolgozottsága az egyes tárgyaknak. Érdekes koncepcióval operál a játék. Eddig ajánlani tudom csak
4.
4.
Matt8888
#3: Igen, Ezt magam is láttam, hogy furán mozognak s valamilyen szinten ha ezen túl tudna lépni a játék (avagy az indie fejlesztések úgy ámblokk) akkor eléggé vonzaná a közönséget. Mindenesetre a demo-t megkukkantom.
3.
3.
Razielhu
A helyszínek jónak tűnnek, de a szörnyek mozgásai nagyon gagyik. Szerintem csak egy újabb indie bujkálós horror-séta szimulátor lesz
2.
2.
crytek
Imádom a horror cuccokat..
1.
1.
Matt8888
Hoppácska. Ez engem meg is nyert. Érdekes egy koncepció, de lehet, hogy csak vidi lett igy megvágva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...