Black Ops 4: Blackout - változtatások jönnek

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 18.
  • Hír
Link másolása
Hasznosnak bizonyult a Blackout nyílt bétatesztje. A legújabb Call of Duty-játék battle royale-módja nemcsak, hogy rendkívül népszerű volt, sok visszajelzéssel is szolgált. Lássuk, hogy milyen módosításokra számíthatunk!

Komoly volt az érdeklődés a Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout nyílt bétatesztje kapcsán, a Treyarch pedig annak rendje és módja szerint fel is használja a kapott visszajelzéseket. A játék Reddit-oldalán jelent meg az a poszt, amely az első körös változtatásokat taglalja. Tudjuk például, hogy a Blackout meccsei mostantól 100 játékossal indulnak majd, de sok apróbb, technikai tweakre is számíthatunk - nézzük a leglényegesebbeket!

A Treyarch szerint túl erősre sikeredett a hármas szintű páncélzat, így az mostantól sokkal ritkább lesz. És ha már páncél, legközelebb játék közben is figyelemmel követhetjük majd a saját vagy haverjaink páncélzatát, így könnyebb lesz eldönteni, hogy kinek kell leginkább az extra védelem. A lootolás is gyorsabb lesz az eddig megszokottnál, valamint nem fogunk bennragadni a Quick Equip menüben sem - az automatikusan bezárja majd magát, amint elsültjük a fegyverünket, vagy nekiállunk sprintelni.

Sok technikai baki is beesett, ezek egy része pedig a játék hangeffektjeit tette kiszámíthatatlanná. Mostantól a különféle felszínekről visszaverődő hangok úgy viselkednek majd, mint ahogy azt elvárnánk, valamint a játékosok lépéshangjai is kiszámíthatóbbak lesznek - társaink léptei például sokkal halkabbak lesznek, mint az ellenfél trappolása. Ha pedig Xbox One-on játszottatok a Blackouttal és gondban voltatok a barátok összehívásával, laggolt a Quad-mód, vagy véletlenszerűen megadta magát meccs közben a kontroller, akkor egyet se féljetek - a Treyarch megígérte, hogy mindezt kijavítják a végleges megjelenés előtt.

Ezek persze csak a leglényegesebb változtatások, a teljes listát, valamint a béta érdekesebb statisztikáit megtaláljátok a fent is említett posztban. A Call of Duty: Black Ops 4 a Blackout móddal együtt október 12-én debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

7.
7.
gymie96
#5: Zombi módot soha nem adtak ki kulon.
6.
6.
ollie92
Az MW2 óta nem dobott ekkorát a CoD, még akkor is ha sok minden "copy-paste". De a pocsék motor és fizika már nagyon visszafogja...
5.
5.
shatterhand
#4: Mondanam,hogy nem,de ez a Treyarch. Zombit is kiadták kulon a Bo3nal. De vagy nem mostsnaban vagy minimum 12-14ert.
4.
4.
mohaneji
Meglehet majd szerintetek venni csak a BR módot külön?Sajna nem tartom esélyesnek.
3.
3.
shatterhand
#1: Felrement, nem neked szántam.
2.
2.
shatterhand
#1: 1hetig toltam nonstop kurvajo volt. Első próbálkozásuk és már jobban össze volt rakva mint a többi battle royal premierkor.
Fortnite tuti toppon marad. Pubg max pcn, konzolon viszont bo4.
1.
1.
PaprikaJancsi
Nekem Minecraft módban volt. Érdekes újítás, de valahogy nem volt az igazi. Jobban szerettem a régi egységes Call of Duty dizájnt. :D
( https://i.redd.it/d4khdo7xo8m11.png )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...