Black Ops 4: Blackout - változtatások jönnek

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 18.
  • Hír
Hasznosnak bizonyult a Blackout nyílt bétatesztje. A legújabb Call of Duty-játék battle royale-módja nemcsak, hogy rendkívül népszerű volt, sok visszajelzéssel is szolgált. Lássuk, hogy milyen módosításokra számíthatunk!

Komoly volt az érdeklődés a Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout nyílt bétatesztje kapcsán, a Treyarch pedig annak rendje és módja szerint fel is használja a kapott visszajelzéseket. A játék Reddit-oldalán jelent meg az a poszt, amely az első körös változtatásokat taglalja. Tudjuk például, hogy a Blackout meccsei mostantól 100 játékossal indulnak majd, de sok apróbb, technikai tweakre is számíthatunk - nézzük a leglényegesebbeket!

A Treyarch szerint túl erősre sikeredett a hármas szintű páncélzat, így az mostantól sokkal ritkább lesz. És ha már páncél, legközelebb játék közben is figyelemmel követhetjük majd a saját vagy haverjaink páncélzatát, így könnyebb lesz eldönteni, hogy kinek kell leginkább az extra védelem. A lootolás is gyorsabb lesz az eddig megszokottnál, valamint nem fogunk bennragadni a Quick Equip menüben sem - az automatikusan bezárja majd magát, amint elsültjük a fegyverünket, vagy nekiállunk sprintelni.

Sok technikai baki is beesett, ezek egy része pedig a játék hangeffektjeit tette kiszámíthatatlanná. Mostantól a különféle felszínekről visszaverődő hangok úgy viselkednek majd, mint ahogy azt elvárnánk, valamint a játékosok lépéshangjai is kiszámíthatóbbak lesznek - társaink léptei például sokkal halkabbak lesznek, mint az ellenfél trappolása. Ha pedig Xbox One-on játszottatok a Blackouttal és gondban voltatok a barátok összehívásával, laggolt a Quad-mód, vagy véletlenszerűen megadta magát meccs közben a kontroller, akkor egyet se féljetek - a Treyarch megígérte, hogy mindezt kijavítják a végleges megjelenés előtt.

Ezek persze csak a leglényegesebb változtatások, a teljes listát, valamint a béta érdekesebb statisztikáit megtaláljátok a fent is említett posztban. A Call of Duty: Black Ops 4 a Blackout móddal együtt október 12-én debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

7.
gymie96
#5: Zombi módot soha nem adtak ki kulon.
6.
ollie92
Az MW2 óta nem dobott ekkorát a CoD, még akkor is ha sok minden "copy-paste". De a pocsék motor és fizika már nagyon visszafogja...
5.
shatterhand
#4: Mondanam,hogy nem,de ez a Treyarch. Zombit is kiadták kulon a Bo3nal. De vagy nem mostsnaban vagy minimum 12-14ert.
4.
mohaneji
Meglehet majd szerintetek venni csak a BR módot külön?Sajna nem tartom esélyesnek.
3.
shatterhand
#1: Felrement, nem neked szántam.
2.
shatterhand
#1: 1hetig toltam nonstop kurvajo volt. Első próbálkozásuk és már jobban össze volt rakva mint a többi battle royal premierkor.
Fortnite tuti toppon marad. Pubg max pcn, konzolon viszont bo4.
1.
PaprikaJancsi
Nekem Minecraft módban volt. Érdekes újítás, de valahogy nem volt az igazi. Jobban szerettem a régi egységes Call of Duty dizájnt. :D
( https://i.redd.it/d4khdo7xo8m11.png )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...