Sports Party - a Ubisoft sportjátéka Switchre

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft az egész családot szeretné megmozgatni a Sports Partyval, legalábbis virtuálisan. A kizárólag Switchre érkező játékban hat sportágnak hódolhatunk egy trópusi paradicsomban a Joy-Conok mozgáskövetését kihasználva.

Egy könnyed sportjátékkal jelentkezik hamarosan a Ubisoft. A Sports Partyban nincsen semmi túlbonyolítva, adva van egy trópusi üdülőparadicsom, ahol virtuálisan az egész család vagy baráti társaság megmozgathatja tagjait. Hat sportágat kapunk: kosárlabdázhatunk, frizbizhetünk, golfozhatunk, jet-skizhetünk, de még a strandtenisz és a gördeszka is a repertoárunk része.

Első körben minden játékos megalkothatja saját avatárját, akiket később különféle cuccokba öltöztethet. A jó teljesítményért új ruhákat, cipőket és kiegészítőket nyithat meg. A családi összejövetelekhez ideális lesz a Sports Party, lévén csak a helyi multiplayert támogatja, az online-t nem.

Ha a joy-conos mozgásérzékelős irányítás nem fekszik, választhatod a hagyományos megközelítést is, pont úgy, mintha handheld módban játszanál.

A Sports Party október 30-án érkezik Nintendo Switchre. Amúgy nem ez az első ilyen című parti játék a franciáktól, a Wii-re is kaptunk egy Sports Partyt, de az nem tudott felnőni a Wii Sportshoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...