Generation Zero - hamarosan elrajtol a béta

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Mostanában eléggé elfoglalt a svéd Avalanche Studios, de még ez sem lehet akadálya annak, hogy hamarosan elrajtoljon kooperatív lövöldéjük, a Generation Zero zárt, meghívásos bétatesztje.

A svéd stúdió mostanában biztosan nem unatkozik, hiszen hamarosan megjelenik a Just Cause 4, miközben a Bethesdával és az id Software csapatával együttműködve a Rage őrült folytatásán is dolgoznak. Akad viszont egy másik belsős fejlesztésük is, a Generation Zero, aminek hamarosan elrajtol a meghívásos bétatesztje, méghozzá mindhárom platformon.

Aki szeretné kipróbálni a csapat kooperatív kihívását, annak nem kell mást tennie, mint regisztrálnia, illetve szurkolnia, hogy bekerüljön a kiválasztottak közé. A béta október 17. és 21. között zajlik majd, a tartalma egyelőre nem ismert.

A játék története egyébként 1989-ben játszódik, a kornak megfelelő Svédországban. A Földet váratlanul különböző robotok lepik el, az invázió pedig annyira felkészületlenül éri az emberiséget, hogy nem nagyon van esélyünk felvenni a küzdelmet. Egy maréknyi túlélőből szerveződő helyi ellenállás azonban megpróbál visszavágni.

A Generation Zero valamikor jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

3.
3.
kalas
#1: Feltéve hogy kiválasztanak.. Nekem sisincs szerencsém.
2.
2.
Anti4730
Vajon tps nezet lesz benne?
1.
1.
godach
Általában nen vonzanak be ezek a coop lövöldék de mivel az Avalancet szeretem és a téma is a szájam ízére való, kipróbálom ezt a bétát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...