Fortnite - elrajtolt a Darkness Rises

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 28.
  • Letöltés
Link másolása
Kezdetét vette a Fortnite hatodik szezonja, amely a hátborzongató Darkness Rises alcímet kapta. Ismét jócskán megváltozik a térkép, harcba indulnak velünk a kisállatok, és itt az új Battle Pass is, tele mindenféle agyament kozmetikai cuccal.

Siklóernyőt a hátra, és irány az iskolabusz - megérkezett a Fortnite következő nagy frissítése! A Season 6 (amely ezúttal a nem sok jót sugalló Darkness Rises címet kapta) már élesedett a live szervereken is, így az igazi fanatikusok már neki is eshetnek az új Battle Pass grindolásának. Az első ugrás után azonban ne lepődjetek meg, ha nem lesz minden a megszokott! Az előző szezonban érkezett titokzatos kocka rendesen felforgatta a Fortnite szigetét, valamint maga után hagyott néhány "Shadow Stone-t", amelyek különleges erőkkel ruházhatják fel a túlélőket.

Persze új szezon nem lehet új Battle Pass nélkül, ez pedig azt jelenti, hogy ismét egy rakás agyament kosztüm, tánc, ejtőernyő és egyéb kozmetikai cucc ütheti a markunkat. A legnagyobb újdonság azonban kétségtelenül a velünk utazó petek lesznek - egy maréknyi V-Buckért cserébe mindenféle szőrös (vagy... pikkelyes?) állatkát kitehetünk a közvetlen tűzharcnak. Már ha van hozzá lelkünk. A Battle Passhoz egy előzetes és egy bemutató videó is érkezett:

A Fortnite: Battle Royale ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Switchen és mobilon, vagyis mindenhol, épp csak GameCube-on nem. Hamarosan pedig teljes lesz a játék crossplay-lefedettsége is, így semmi nem állíthat meg benneteket, hogy tiétek legyen az a Chicken Dinner... vagy az egy másik játék?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...