RDR 2 - ezeket kapják korábban a PS4-tulajok

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 5.
  • Letöltés
A Rockstar elárulta, hogy milyen tartalmakat kapnak meg korábban a Red Dead Redemption 2 PS4-es változatának tulajdonosai. Egy öltözetről, egy telivérről és egy hatlövetűről van szó. Lássuk őket részletesebben is!

A Rockstar a hivatalos PlayStation Blogon részletezte azokat a tartalmakat, melyekhez 30 nappal korábban férhetnek hozzá a PS4-es verzió tulajdonosai. Néhány ingame extrát az egyjátékos kampányban is felhasználhatunk, míg pár cuccot csak a Red Dead Online-ban kapunk meg. Mint ismert, a multiplayer csak novemberben startol el.

Lássuk mindet pontokba szedve!

  • Grizzlies Outlaw Outfit: már az első naptól kezdve elérhető lesz a sztorimódban és az online-ban is. Egy csúnya, de robusztus, bőrből készül öltözékről van szó, amely kiválóan alkalmas Ambarino erdőinek felfedezésére.
  • Gesztenyevörös arab telivér (csak a Red Dead Online-ban): gyorsasága és irányíthatósága messze földön híres a lónak, a legelterjedtebb hátasoknál egy fokkal nagyobb osztályba tartozik. Hozzá tartozik egy Alligator Skin Ranch Cutter nyereg is, amely növeli a paci erejét, gyorsaságát és állóképességét.
  • High Roller Double-Action Revolver (csak a Red Dead Online-ban): polírozott acéltestű revolver, halálos is gyors, amibe kártya- és koponyamintákat gravíroztak. Tűzgyorsasága az átlagosnál jobb.


A Red Dead Redemption 2 október 26-án fut be PS4-en és Xbox One-on. A legutóbbi gameplay trailerért erre fáradj!

71.
frankdelgado
#62: Felsorolnàl exklúzívokat ps4 re. Ez kimaradt...
70.
Hunszi
#69: ...és mielőtt kötekedés lenne, hogy honnan szedem ezt? onnan, hogy a digital foundry készített egy elemzést kifejezetten a nagy konzolokról (alább linkeltem). A One X free roamban 3072x1728-as felbontáson megy és, ahogy csata jelenet van, lecsavarja a felbontás még ennél is jobban, szóval ez a "(1560p) vs onex (2160p)" kijelentés egyáltalán nem állja meg a helyét.
69.
Hunszi
#54: "(1560p) vs onex (2160p)"
Az a helyzet, hogy ez nem igaz...a One X sem dolgozik fix felbontással, pontosan úgy dinamikusan játszik, ahogy a PS, helyszíntől megfelelően váltakozik a felbontás. Természetesen a One X jobban tartja a lépést, de nem annyival erősebb a gép, hogy a egy lockot 4K-t megbírjon.
68.
Hunszi
Annyival kiegészíteném itt az AC-s témát, hogy a Sony dinamikus felbontással játszadozik s azzal is ügyesen. Általában a fókuszban levő eseményeknél nem csökkenti a felbontást, csak a periférián, pontosan azért, hogy ne legyen észrevehető a különbség, így oldották meg a Horizonnál is. Javasolt megnézni az elemző videót, a közeli akciók/események között nagyon nagyon minimális eltérés van. Akkor van változás, amikor kikerül a nagy látókép és kezdjük kiszedni a távoli részleteket. https://www.youtube.com/watch?v=HHPEOd1R1C8. Erősebb a One X, de nálam ez nem döntő tényező, én inkább a soft-ra szavaztam, mint a hardverre.
67.
ADMlN
#66: "hogy végiggondold rád vonatkozott-e az alapfelvetéses"
Ne haragudj, csak én személy szerint fejben tudom tartani, hogy a beszélgetéseim mely részei mely emberekhez társítható, és mindössze csak feltételeztem, hogy erre te is képes vagy. Kérlek bocsásd meg eme tévedésem.

"mindenféle problémás egyednek lehordtál majd még te mutogatsz hogy beszóltam"
Te kezdtél el rám mutogatni, hogy én hogy merészellek téged jellemezni miután mindenkit - beleértve engem - is leugattál. Ha ennyire nem tudod követni a viták fonalát, nehéz lehet érdemben részt venned bennük.

"Nehéz befejezni ha folyton beugatsz"
Te akarod befejezni, nem én. Attól még nem a lesz automatikusan tiéd az utolsó szó, hogy azt hajtogatod a másiknak, hogy befejezted.

"Jöttél befürödtél van ilyen, szokásod."
Mármint úgy érted, hogy jöttem, tényekkel, bizonyítható számadatokkal megcáfoltam minden állításod, miközben te csak azt tudtad hajtogatni, hogy
b2104b1e564e442a42b0996471b7836e7e33c333_128.jpg
"dE én NeM LátOk KülÖnbSÉgeT"
majd az érvekből kifogyván kijelentetted, hogy én befürödtem. :D Akár még vicces is lehetnél, ha nem gondolnád komolyan. Így inkább csak szánalmas vagy.
66.
Vityo82
#64: Még annyi eszed sincs hogy végiggondold rád vonatkozott-e az alapfelvetéses dolog, becsatlakoztál a beszélgetésbe, mindenféle problémás egyednek lehordtál majd még te mutogatsz hogy beszóltam pusztán azért mert a nyilvánvalót is próbálod ferdíteni. Nehéz befejezni ha folyton beugatsz, de látom másképp nem fog menni csak ha ezután semmire sem reagálok. Úgyis meddő vita, ha szerinted a képeimen a pro/one x között szembeötlő a difi mint a one/ps4 között. Jöttél befürödtél van ilyen, szokásod. Majd jön amagyarázás és a vergődés csakazért is kontrával. Hát hajrá. :)
65.
ADMlN
#62: A legtöbb játék ami framerate gondokkal küzd, az X-en stabilabban teljesít mint Pro-n. Persze vannak kivételek, csak a "a játékok többsége" erős túlzás.
Amúgy a jelenség fordított helyzetben is megfigyelhető, egy-egy játéknál, például ott van a Witcher 3 ami durva framerate gondokkal küzdött PS4-en a konstans 1080p miatt, de X-en simán futott a dinamikus felbontásnak hála. De azért nem ez volt a jellemző.
64.
ADMlN
#61: Fúúú, de nagyon befejezted, csak úgy fütyül ahogy befejezed. Ennyire még senki se fejezte be!

"Az alapfeltevés miszerint marhaság ps4-et vagy pro-t venni mert az x látványosan jobb egy, fail."
Kérlek mutasd meg ahol én ilyen alapfelvetéssel éltem, mert ez csak a fejedben történt meg, de hát a kognitív disszonanciánál gyakori, hogy az alany a belső bizonytalanságait a külvilágra vetíti. De akkor most hadd nyugtassalak meg: szerintem nem marhaság PS4-et meg Pro-t venni, jó magam is megtettem és nem bántam meg. A marhaság azt bizonygatni, hogy "nincs látható különbség" az X meg a Pro között, azt meg aztán pláne, hogy az XO és a PS4 között nagyobb van.

"a nyilvánvalót magyaráznád a képeim alapján"
Hát ez az, én a nyilvánvalót magyarázom, de te csak-azért is tagadod.

"ha már mindenféle embernek elhordasz"
Mondja az aki itt mindenkit vaknak, szürke-hályogosnak meg szemészeti esetnek titulált aki nem értett vele egyet...
Mindig olyan vicces amikor az agresszor hirtelen önérzetes lesz. :D
63.
Vityo82
#62: A multiplatformosok sajnos nem fognak ráfeküdni. A legkomolyabb látványkülönbséget az adja néha hogy az af alacson pro-n, totál feleslegesen és érthetetlenül. Fc5-ben pl szembeötlőbb tud lenni az alacsony af. De ez is ritka. Tényleg 1-2 játék van ami komolyabbat mutat azok is pont hogy inkább az "utómunkások". Kíváncsi leszek rdr2-re de k~tlem hogy itt szembeötlő lenne.
62.
Duken
Nem értem hogy miért kell bizonygatni hogy az xbox x az jóval erősebb hardver mint a ps4 pro, ezt senki sem tagadta. Éppen ezért szégyen hogy a legszebb játékok mégis a sanyi exkluzívok. A szoftver épp olyan fontos mint a hardver. Nagyon szeretnék már egy olyan játékot ami kiaknázná teljesen az Xbox X-em erejét, nemcsak hajszálnyival szebb multiplatform címek ahol a játékok többsége jobban szaggat azért a leheletnyi jobb felbontásért. Egyet kell értsek Vityoval. Bagatel a különbség. De az is marad amíg mind a ps4 pro, mind az xbox x CPU-ja egy fos!
61.
Vityo82
#59: Akkor te vak vagy vagy komoly hályog van ott tényleg befejeztem. Senki nem arról hadovált hogy az x ereje kevés lenne sem hasonlóról, csak a lényegről. A játékok színe javában a difi bagatel, jóval kevésbé látványos mint a sima gépek között. Van 1-2 játék ami villantja az x erejét de ennyi. Az alapfeltevés miszerint marhaság ps4-et vagy pro-t venni mert az x látványosan jobb egy, fail.
Sületlenségeket jelen pillanatban te tolsz de már nem érdekel azok után hogy a nyilvánvalót magyaráznád a képeim alapján. Ofotért neked is szevasz serif. Amúgy egy görbe tükör neked sem ártana ha már mindenféle embernek elhordasz. Bár ahogy az írásaid ismerem a komment szekcióban ez sosem fog bekövetkezni. :)
60.
ADMlN
#58: De kijött, és ez bizonyítja az XOX erejét. Még csak kevesebb mint 1 éve van az X a piacon. Gyakorlatilag még csak utólag bepatchelt, meg fejlesztés közben hozzácsapott támogatásról beszélünk. Ahogy haladunk előre az időben egyre több olyan játék lesz ahol nagyobb a különbség, mert már a fejlesztés korai szakaszában számolhatnak az X teljesítményével.
59.
ADMlN
#57: Ránézésre látszik, hogy legalább akkora a különbség az XO/PS4 és az XOX/PS4Pro páros között. Még úgy is, hogy mondom direkt olyan címet hoztál fel ahol az átlagnál kisebb a különbség.

"mondtam vége. "
Akkor ne csak a szád járjon, hanem fejezd be a sületlenségeid bizonygatását :)
58.
Vityo82
#56: Ahogy mondtam lentebb. A tr szinte az egyetlen amin nagyobb difi kijött ott néha. Thx ismét.
57.
Vityo82
#55: Ja és tökéletesen látszik hogy a one/ps4 közt jóval szembeötlőbb a difi mint a pro/onex közt ami rendesen csak nagyítva jön ki. Így van. Ezaz. Ne magyarázza a bizót serif mondtam vége. :)
56.
ADMlN
#54: Én is tudok amúgy a szélsőségek túloldaláról példát hozni:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Itt az átlagnál nagyobb a különbség.
55.
ADMlN
#54: Na, erről van szó! A képeken szépen látszik, hogy az XO homályosabb a PS4-nél, a PS4 Pro meg homályosabb az XOX-nél.

Bár megjegyzem az új AC-t választani, meglehetősen "cherry picked", mivel az átlagnál kisebb a különbség a PS4Pro és az XOX között. 1560p vs 2160p, holott az általam írt listán is jól látszik, hogy az az általános, hogy 1440p vs 2160p, de elvétve előfordul az 1080p vs 2160p is.
54.
Vityo82
#53: Azt.
Új ac, dfoundry. 900p(one)vs1080p(ps4)vs (1560p) vs onex (2160p).
Jóval szembeötlőbb itt is. A one x a superior. Csak a szuperiorság nagyítóval is alig látszik. Ezzel be is fejeztem, látom amit látok a többi csak mese. :)

https://i.postimg.cc/JzzcJ5H2/20181008_224344.jpg
https://i.postimg.cc/RZp1TJcV/20181008_224413.jpg
https://i.postimg.cc/hGJLZ4r8/20181008_224441.jpg
53.
ADMlN
#51: Szóval azt mondod, hogy az a 633 600 db pixel amivel többet tudott kipréselni magából a PS4 az XO-val szemben, az "jóval szembeötlőbb" mint az a 4 608 000 (helyenként 6 220 800) db pixel amivel jelenleg az XOX többet tud produkálni. Ez a nagyságrenddel nagyobb szám mindössze csak "bagatel".
Nagyon hitelesnek hangzol. :D
Én igyekszem téged komolyan venni, de nagyon megnehezíted az ember dolgát...
Nem tudom a kognitív disszonanciáról hallottál-e, de érdemes lehet utána nézed, mert klasszikus iskolapéldája vagy.
52.
delphijos
X-en jobb minőségben tudok játszani az első résszel mint ahogy eredetileg megjelent, pedig , nekem ez se utolsó szempont. És mondjuk az Alan Wake-ről se mondaná meg az ember rögtön hogy előző gen-es játék X-en.
51.
Vityo82
#50: Nem is akarok. Csak a lentebbi felvetésre reagáltam miszerint az xbx annyival jobb lenne hogy az szembetűnő. Abszolút nem az. Aki emiatt veszi azt a gépet magára vessen, de abszolút elhanyagolható amit a prohoz képest mutat, sokkal kisebb a difi mint a one és ps4 esetében. Én sem emiatt vettem az xbx-et.
50.
Fata Morgana
#49: Ám legyen, ezen nem fogunk összeveszni, mivel nem rosszabb a játék feeling pár apró különbség miatt.:)
49.
Vityo82
#48: Pedig jóval kisebb a difi. One/pss4 között jóval szembeötlőbb volt.
48.
Fata Morgana
#46: Mikor vettem a XO-t, a konzolvilág-ban egymás mellett néztem a W3-at a kettő konzolon + egyforma TV-n ki is próbáltam mindkettő gépet, és marhára nem volt olyan különbség ami miatt a PS4-et hoztam volna el előbb, az eladó srácokkal együtt néztük és nem volt különbség.
Vagy is volt utólag néztem a youtube-on hogy XO-n a patch előtt jobb volt frame rate.
Van olyan game-m ami mindkettőre megvan és "fanszőrnyi" a különbség ami nem is folyamatos.
Számomra nehezen hihető hogy nem látszanak azok a különbségek amelyeket (ADMIN leírt) az újabb konzolokon (PS4Pro, XOX) pláne egy 4k-s HDR-es TV-n.
Viszont amint lesz lehetőségem meg fogom sassolni.
47.
Oldman
Hunszi!
Igazat adok amit ìrtàl! A stabil futàs mindennèl fontosabb szerintem is, hiszen mit èr egy gyönyörűen kivitelezett rèszletgazdag jàtèk, ha az mozgàs közben esetleg szaggat, vagy mosòdik a kèp. Stabil 30 fps mèg rendben van, de az alatt èn màr nem vàsàrolok jàtèkokat, a tesztek utàn döntök a vètelről. Remèlem a RDR 2 jòl lesz optimalizàlva!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...