RDR 2 - ezeket kapják korábban a PS4-tulajok

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar elárulta, hogy milyen tartalmakat kapnak meg korábban a Red Dead Redemption 2 PS4-es változatának tulajdonosai. Egy öltözetről, egy telivérről és egy hatlövetűről van szó. Lássuk őket részletesebben is!

A Rockstar a hivatalos PlayStation Blogon részletezte azokat a tartalmakat, melyekhez 30 nappal korábban férhetnek hozzá a PS4-es verzió tulajdonosai. Néhány ingame extrát az egyjátékos kampányban is felhasználhatunk, míg pár cuccot csak a Red Dead Online-ban kapunk meg. Mint ismert, a multiplayer csak novemberben startol el.

Lássuk mindet pontokba szedve!

  • Grizzlies Outlaw Outfit: már az első naptól kezdve elérhető lesz a sztorimódban és az online-ban is. Egy csúnya, de robusztus, bőrből készül öltözékről van szó, amely kiválóan alkalmas Ambarino erdőinek felfedezésére.
  • Gesztenyevörös arab telivér (csak a Red Dead Online-ban): gyorsasága és irányíthatósága messze földön híres a lónak, a legelterjedtebb hátasoknál egy fokkal nagyobb osztályba tartozik. Hozzá tartozik egy Alligator Skin Ranch Cutter nyereg is, amely növeli a paci erejét, gyorsaságát és állóképességét.
  • High Roller Double-Action Revolver (csak a Red Dead Online-ban): polírozott acéltestű revolver, halálos is gyors, amibe kártya- és koponyamintákat gravíroztak. Tűzgyorsasága az átlagosnál jobb.


A Red Dead Redemption 2 október 26-án fut be PS4-en és Xbox One-on. A legutóbbi gameplay trailerért erre fáradj!

71.
71.
frankdelgado
#62: Felsorolnàl exklúzívokat ps4 re. Ez kimaradt...
70.
70.
Hunszi
#69: ...és mielőtt kötekedés lenne, hogy honnan szedem ezt? onnan, hogy a digital foundry készített egy elemzést kifejezetten a nagy konzolokról (alább linkeltem). A One X free roamban 3072x1728-as felbontáson megy és, ahogy csata jelenet van, lecsavarja a felbontás még ennél is jobban, szóval ez a "(1560p) vs onex (2160p)" kijelentés egyáltalán nem állja meg a helyét.
68.
68.
Hunszi
Annyival kiegészíteném itt az AC-s témát, hogy a Sony dinamikus felbontással játszadozik s azzal is ügyesen. Általában a fókuszban levő eseményeknél nem csökkenti a felbontást, csak a periférián, pontosan azért, hogy ne legyen észrevehető a különbség, így oldották meg a Horizonnál is. Javasolt megnézni az elemző videót, a közeli akciók/események között nagyon nagyon minimális eltérés van. Akkor van változás, amikor kikerül a nagy látókép és kezdjük kiszedni a távoli részleteket. https://www.youtube.com/watch?v=HHPEOd1R1C8. Erősebb a One X, de nálam ez nem döntő tényező, én inkább a soft-ra szavaztam, mint a hardverre.
65.
65.
ADMlN
#62: A legtöbb játék ami framerate gondokkal küzd, az X-en stabilabban teljesít mint Pro-n. Persze vannak kivételek, csak a "a játékok többsége" erős túlzás.
Amúgy a jelenség fordított helyzetben is megfigyelhető, egy-egy játéknál, például ott van a Witcher 3 ami durva framerate gondokkal küzdött PS4-en a konstans 1080p miatt, de X-en simán futott a dinamikus felbontásnak hála. De azért nem ez volt a jellemző.
62.
62.
Duken
Nem értem hogy miért kell bizonygatni hogy az xbox x az jóval erősebb hardver mint a ps4 pro, ezt senki sem tagadta. Éppen ezért szégyen hogy a legszebb játékok mégis a sanyi exkluzívok. A szoftver épp olyan fontos mint a hardver. Nagyon szeretnék már egy olyan játékot ami kiaknázná teljesen az Xbox X-em erejét, nemcsak hajszálnyival szebb multiplatform címek ahol a játékok többsége jobban szaggat azért a leheletnyi jobb felbontásért. Egyet kell értsek Vityoval. Bagatel a különbség. De az is marad amíg mind a ps4 pro, mind az xbox x CPU-ja egy fos!
52.
52.
delphijos
X-en jobb minőségben tudok játszani az első résszel mint ahogy eredetileg megjelent, pedig , nekem ez se utolsó szempont. És mondjuk az Alan Wake-ről se mondaná meg az ember rögtön hogy előző gen-es játék X-en.
45.
45.
Hunszi
Aki csak a nyers erő miatt dönt egyik vagy másik konzol mellett, az azért vessen magára...én teljesen megértem, hogy olyan kommentek vannak, hogy "a pénzemért kapjam a legjobb minőséget", de komolyan...mióta döntött a konzolok terén a hardver? (legalábbis normális értékrendszer mellett). Személy szerint én alap PS-el kezdtem, majd cseréltem PRO-ra akkor, amikor már az X rég kint volt és egyértelmű volt, hogy jobb a PRO-nál. Mivel ez az első konzol szériám, így még nem is beszélhetünk arról, hogy fanboy lennék, mert kb. 3 éve van össze vissza konzolom, addig PC-n toltam.Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy az X-ben sokkal jobb hardver van és esetenként jobb megjelenítésre képes, de komolyan most már annyira elegem kezd lenni ebből az egész farok méregetésből...66 milliószor elvolt mondva, hogy az ember akkor fogja ezeket a kis különbségeket látni, ha közvetlenül egyszerre futtatja mindkettőt és kémleli oda vissza a kijelzőket. Játél közben ha valaki "csak" PRO-n játszik az RDR-el nem épp azon fog gondolkodni, hogy "uuu bezzeg a X-eseknek mennyivel jobb, hiszen ott a távolban az a faág mennyivel élesebb nálunk". Hagyjuk már komolyan az ilyen szőrszálhasogatást...mindkét konzolon írtó jól fog kinézni a játék s szépen elvolt mondva az is már sokszor, hogy a multiplatform játékoknál írtó kevés az éltérés. Személy szerint, ameddig a frame stabil...addig nem érdekelnek a hajszálnyi eltérések s nem fogom soha úgy érezni, hogy én most kevesebbet kapnék a pénzemért, mert nem X-en, hanem PRO-n tolok XY játékot.
44.
44.
Fata Morgana
Ugyan ez volt a sima PS4 és XO megjelenésekor, és még is fricskázták az MS gépét pedig ott valóban "bagatel" eltérések voltak.Az XOX és PS4 Pro esetében vannak különbségek (lásd amit ADMIN linkelt) akkor nem értem miét ne lehetne kiemelni ezeket a különbségeket most ugyaúgy mint a gen indulásakor csak éppen most XOX javára.
43.
43.
kamgecam
#41: Engedd el. Nem kell magyarázkodni. Igazoltad önmagad ne félj. Mindenki elismer ezen az oldalon, hidd el nem szükséges a másikat a porig alázni. Néha lehetsz békülékenyebb is vagy kevesbé kicsinyes. Szuper csávó lennél ha kis nagyvonalúságot is megengednél az életedben és nem akarnál mindíg, mindenáron mindenkit legyőzni. Csak magadat kell. Az persze nehezebb! ;)
39.
39.
Max3000
#38: Lényegtelen nálad az elírás,ha technikai adatokról van szó.Inkább vallanék be a rendőrségnek olyan dolgokat,mint pl. felelős vagyok a Manhattani ikertornyok összedőléséért,minthogy vitatkozzak veled ilyen dolgokról.:D
38.
38.
ADMlN
#36: Az elírásokat nézzétek el, véletlenül hamarabb elküldtem mint ahogy újra átfuthattam volna.
37.
37.
ADMlN
#36: És ezek csak a számokban kimutatható eltérések, mert ha végignézed a sokat emlegetett DF teszteket, rendre találni jobb árnyékokat, jobb texture filteringet, magasabb textúra felbontást... stb-it az X verzióban.
35.
35.
PaprikaJancsi
#34: Hát ja, amiből a PS rosszul jön ki, az már hirtelen nem is számít.
34.
34.
Már megint a melyiken lesz szebb!!!Egyértelmű!!!Konzolokon xbox one x!Én még emlékszem mikor a tervezett időpontnál egy évvel jött az one!Minden pöcsös látta a kűlönbséget 972p felskálázott és rosszabb deeee 1080p közt!Naaa ezek a ropiknak nagyon sokat romhatott a szeműk!
30.
30.
zozo76hun
#28: azok meg nincsenek xbox-ra, tehat ossze sem tudod hasonlitani oket. a vita meg errol szolt, hogy mennyivel jobb ugyanaz a game xbox-on, mint ps4-en.
28.
28.
cannondale
#27: Azt nem a PS csinálta.
Exkluzív játékoknál a lényeg.
Uncharted, God Of War...stb
27.
27.
zozo76hun
Most teszteltem ossze a BF1-et (minthogy a kozelmultban megjott a 4K/HDR patch az xbox-hoz is. Egy nagyon minimalis felbontasbeli kulombseg van az xbox javara, de tenyleg ennyi.
26.
26.
cannondale
Xbox one-t cserélek egy PS4-re, meg egy telivérre. :D
25.
25.
biohazard rex
A Red Dead Online, csak 1 hónappal megjelenés után érkezik, tehát ha ezek a cuccok megjelenéstől lesznek PS4 exkluzívak 30 napig, akkor igazából az RDO érkezésére pont letelik. :)
23.
23.
Krekk
#21: nekem is megvan mindkét gép, én látok különbséget, de úgy néz ki, hogy ezzel kissé egyedül vagyok. Valószínűleg azért, mert nem szokványos módon játszok, egy 49”es 4k tv-t nézek kb egy méterről. Nekem így vannak látható különbségek, de gondolom egy nappaliban a kanapéról ez már nem látszódik úgy.
20.
20.
Krekk
#16: azért azt nem mondanám, hogy fabatkát sem jobb. Néztem teszteket is, ott az X verzió jellemzően (játékonként eltérő, hisz ahogy delphijos is írta ez függ attól is, hogy mennyire fekszenek rá az X verzióra a fejlesztők) magasabb felbontáson fut jobb textúrákkal.

#8-tól megkaptam, hogy a Gow, HZD milyen baszó. Tényleg gyönyörű játékok, de én az eredeti hozzászólásommal arra céloztam, hogy nekem a -vélhetően, ezt az egyet lehagytam, hisz még nem 100%- rosszabb grafika nem ér annyit, hogy 30 napig exkluzív pár cucc egy multiplatform cím esetében.
Inkább megveszem X-re, mint Pro-ra, mert a pénzemért szeretném a legszebbet kapni a multiplatform (!!) játékoktól.
19.
19.
delphijos
#16: Ez már ezerszer téma volt. Ahhoz hogy ne nagyítóval kelljen keresni a különbséget, külön rá kéne “gyúrni” az X-es verzióra. Ettél meg nem nagyon foglalkoznak a fejlesztők, mert igazából nem jönne vissza a befektetett pénz.
18.
18.
frankdelgado
#16: "egy fabatkàt sem jobb" ez jó! :)
17.
17.
frankdelgado
#15: Hajszàrítót is lehet ott venni? Neked milyen van. És mosógéped?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...