System Shock-remake - indul az alfa

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A Nightdive Studios bejelentette, hogy a Kickstarter-kampányuk támogatóinak már elérhető a System Shock-remake korai alfaverziója. Ráadásul egy új játékmeneti videót is közzétettek, melyen akció közben figyelhetjük meg az alkotást.

Az igencsak hánytatott sorsú System Shock-remake, úgy látszik, végül mégis révbe ér; a legutóbbi in-game videón legalábbis egészen ígéretesen fest a projekt. Persze fontos hozzátenni, hogy a felvételen látott textúrák még nem a végleges állapotot tükrözik, ezek többnyire csak mankó gyanánt szolgáltak a fejlesztők számára, hogy könnyebb legyen kialakítani a játék végleges látványtervét.

Az Adventure Alpha címen érkező korai verzióban a játékosok egyébként az ikonikus Citadel Stationt járhatják be szabadon, illetve különböző hanganyagokat hallgathatnak meg, illetve e-maileket olvashatnak el, így teljesítve a játék jelenlegi verziójának feladatait. A System Shock-remake kiadásra kész verziója a jelenlegi tervek szerint 2020-ra készül el.

4.
4.
markoci555
miután toltam még pr retro fps-t, arra jöttem rá, hogy lehet hogy a wolfenstein nagy áttörés volt, és a system shock ahhoz képest nem akkora, de még mindig a kedvencem az ilyen régiek közül, és én nagyon örültem amikor azt mondták nem változtatnak nagyon, egy igazi grafikai újítás és én megleszek elégedve
3.
3.
Matt8888
Eléggé pofás, nosztalgia élmény pipa
2.
2.
Elegge oldschool, tuneles fps-nek tunik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...