Mal'Ganis a Heroes of the Storm következő hőse

  • Írta: szlav
  • 2018. október 9.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb klasszikus Warcraft-karakterrel bővül a Blizzard MOBA-ja, a Heroes of the Storm. A Warcraft III-ban Mal'Ganis vezette rossz útra Arthast, most pedig a Nexus csataterein tör borsot az orrunk alá.

A dreadlordok furmányos lények, a fiatal Arthasnak pedig egy életre elegendő kalandja volt velük. A Warcraft III egyik cselszövő démona, Mal'Ganis most a Heroes of the Storm világába látogat, hogy itt is megnehezítse a hősök életét. 

Az élvonalban harcoló Nethrazim éles karmokkal és egy seregnyi denevérrel érkezik a csatatérre, ha pedig hihetünk a bemutató videónak, akkor nem csupán hatékony tankként, de félelmetes sebző karakterként is számíthatunk rá.

Mal'Ganis már elérhető a Heroes of the Storm tesztszerverein, az éles játékba pedig valószínűleg néhány héten belül kerül majd be.

1.
1.
B-Shaggy
Megint egy karakter aki folyamatosan healel és nagyjából garantáltan tud többfajta CC-t használni, és 2, vagy akár 3 escape vagy chase toolja van. Hatalmas potenciál van a HotS "play for fun" MOBA ötletében, de az utóbbi X hero + néhány régebbi nevetségesen arra megy rá, hogy te érezd rohadt jól magad játék közben az ellenfél meg csapkodja a billentyűt hogy már megint elmenekültél vagy hogy max HPn rád támatdtak ketten, amikor neked alig volt azt mégis megölted őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...