Black Ops 4 - vége a Saug pusztaságának

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Treyarch megkezdte a Black Ops 4 kiegyensúlyozását; a legújabb frissítés rengeteg fegyver tulajdonságait változtatja meg, így a stúdió reményei szerint a játékosok vegyesebb felszereléssel fognak majd csatába vonulni.

A Call of Duty: Black Ops 4-ben a megjelenés óta egyértelmű, hogy a technológiai és irányítással kapcsolatos eltérések miatt minden platformon más és más a leghatékonyabb fegyver, illetve taktika. PC-n azonban a dupla fegyverek, és különösképpen a Saug 9mm géppisztoly túlságosan is hatásosnak bizonyult.

Az új frissítés többek közt ezen hivatott javítani; a dupla fegyverek esetében nemcsak a csípőből tüzelés lesz pontatlanabb, hanem az érintett fegyverek szórása is jóval nagyobb lesz. Emellett nerfelve lesz a MOG-12 sörétes puska is, a halálos lövések távolságát alaposan vissza fogják nyirbálni.

Ugyanakkor lesznek olyan fegyverek is, melyeket alaposan megerősítenek. Ilyen például a Koshka, mely eddig a játék legnépszerűtlenebb puskája volt. A változtatások teljes leírását az alábbi linken találhatjátok.

2.
2.
Back2U
Ha már a kampányt kiszedték, azt hittem legalább egy jó multiplayert tudnak csinálni, de úgy látszik optimalizáció szintén vetekszik a Crysis 3-mal.. i5-4590 és GTX 1060-nal 8gb rammal is médiumon tartja csak a stabil 60-at, borzalom
1.
1.
shatterhand
Nekem mindegy. De minden patchel csak rosszabb a helyzet. egyre többet laggol, szaggat, kidob,stb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...