Elkaszálták a Westworld-mobiljátékot

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 17.
  • Gyászhír
Link másolása
A Bethesda és a Westworld fejlesztője közötti pereskedést követően lelövik a mobilos anyagot. A kiadó nehezményezte, hogy a játék feltűnő hasonlóságot mutat a Fallout Shelterrel, ami nem véletlen, hiszen mindkettőt a Behaviour rakta össze.

Még tavaly júniusban borult a bili, miután a Fallout Shelter kiadója, a Bethesda beperelte a Westworld játékadaptációjáért felelős Warner Bros.-t, ugyanis szerintük a programot az ő bázisépítős játékuk kódjára építették, mégpedig teljesen jogtalanul. Azt azért hozzá kell tenni, hogy mindkét címet a Behaviour készítette, akik nyilván spórolósra vették a munkát, és komplett kódsorokat vettek át a Fallout Shelterből a Westworldbe.

A Bethesda és a Warner végül hetekkel ezelőtt jelentette be, hogy peren kívül sikerült megállapodniuk, bár a részleteket nem ismerjük pontosan. Az mindenesetre elég beszédes, hogy a fejlesztők legújabb nyilatkozata alapján a Westworldöt eltávolították az App Store-ból és a Play Áruházból, majd április 16-án végleg elkaszálják. Most már minden ingame vásárolási lehetőséget kikapcsoltak, ha pedig maradt még valutád, azt az említett időpontig még elköltheted.

3.
3.
PiszkosFred
#1: Hamarabb zarja be az egesz bazart a Zenimax elnoksege, mint sem eljatszak ujra az altalad felvazolt, de mar korabban is latott Obisidian/Bioware bukas tortenetet.
1.
1.
mestermagyar
Jóslok:

-Bethesda kurva nagyot bukik TES 6-al.
-Valaki szemez a Bethesda címeivel ezért felvásárolja a tízóraija áráért.
-A bethesdát lefelezik és a felük FO 5-ön dolgozik tovább.
-1 év különbséggel jön a TES 7 ami már ótvar mocsadék.
-A bethesda maradékától elveszik a kövi FO-t és átadják valami randomfosgammák Kft.-nek
-A bethesda maradéka pár szaros kártyajáték után ki lesz rúgva.
-Pár exdolgozó nyit valami szarráhypeolt új bethesdautódmányt ami FO és TES-szerű címeket csinál csak Early Access+indie dev stílusban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...