Harker: A Vámpírvadász - hírek és képek

  • Írta: skiz0
  • 2006. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Collective a mai napon fellőtte a már készülőben levő vámpírvadászós akciójátéknák honlapját, mely 2008. során jelenik meg.
A The Collective a mai napon fellőtte a már készülőben levő vámpírvadászós akciójátéknák honlapját, mely 2008. során jelenik meg.

Már korábban is beszámoltunk nektek erről a vámpírvadászós játékról, bár nem túl sok infóval rendelkeztünk még akkoriban. Most viszont megnyílt a játék hivatalos honlapja, ahol jelenleg 15 db új képet, és egy HD trailert tekinthetünk meg, melyben a vámpírvadász Jonathan Harker nagyon látványos kombókat bemutatva küldi másvilágra a rusnya vámpírokat.

A gameről kiderült még, hogy a vámpírok kinézete dinamikusan változik, tehát rondábbnál rondább lényekkel találkozhatunk a vadászat során. A játékban a napszakok is változnak majd, melyek kihatással lesznek a ronda vérszipolyozókra. A gamma valószínűleg majd többször is újrajátszható lesz, hiszen a fejlesztők megígérték, hogy a csúfságok mindig máshonnan csapnak majd le ránk.

Ugrás a galériához

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a PC-sek mégiscsak kimaradnak a buliból, ugyanis a véres túlélő-horror kizárólag next-gen konzolokra fog megjelenni, tehát Wii, PS3, és X360 tulajok örülhetnek.

8.
8.
nimat16
nekem ez tetszik.Várom!!!
7.
7.
skiz0
hát bizony, 2008-ig még bármi...lehet a végén nem is vámpírokra kell majd vadászni :D :P

kitudja..
6.
6.
Halfer
Daveout, a grafika még biztosan változni fog addig, bár nekem így is tetszik.
5.
5.
Daveout
Hát igen..ezt a trailert is végignéztem...jó, jó..de valami nagyon hiányzik nekem belőle...mégpedig az a híres uj generációs graf. Nemértem.. a microsoft azt beszéli hogy röpke fél év mulva már 3. genes játékok jelennek meg konzolainkra és mondjuk a -harker nek is elmarad a megjelenése a várhatótól! nekem csalódás!
4.
4.
skiz0
hát részben igazad van Jaxx, de csak tekintsd meg a videót, és egyből tudni fogod, hogy miről is van szó :)
3.
3.
Halfer
2.
2.
nimat16
Juhé OWNZ!Egyetlen apró hiba sincs,és nem maradok ki belőle!
1.
1.
Halfer
Juhé OWNZ! Egyetlen apró hiba van benne: én is kimaradok belőle :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...