Február 23-án érkezik a The Sims 2: Seasons

  • Írta: Carbon
  • 2006. december 30.
  • Hír
Link másolása
2007. február 23-án jelenik meg a The Sims 2 legújabb kiegészítője, a Seasons. Az expanzió négy évszakkal fogja bővíteni a játékot, amint ezt a nevéből sejteni lehetett.
2007. február 23-án jelenik meg a The Sims 2 legújabb kiegészítője, a Seasons. Az expanzió négy évszakkal fogja bővíteni a játékot, amint ezt a nevéből sejteni lehetett.

Az évszakok sok mindenben egyedi hatással lesznek többek közt a simek kedvére, vagy kapcsolataira. A játékban több új elfoglaltság lesz, mint pl. hóembert építés, jégkorcsolyázás, vagy horgászás, de a karrierlehetőségek is bővülni fognak jogász, tanítói, újságírói és zenészi pályával. A The Sims 2: Seasons hóvihart, jégesőt és más időjárás jelenségeket is tartalmazni fog, az emberkék pedig képesek lesznek majd gyümölcsöt és zöldséget szedni, amikből energiaitalokat és szerelmi bájitalokat készíthetnek.
19.
19.
chate_rine
ha tudtok kodokat akkor légyszi ide küldjétek el chate_rine@freemail.hu elöre is köszönöm
18.
18.
chate_rine
sziasztok tud valaki kodokat a simshe és hogy kell öket beirni hogy müködjenek is?????????Légyszi köszi
17.
17.
IceGirl
sziasztok honnan lehet letölteni a seasonst légyszi mondjátok meg

elöre is köszönöm
16.
16.
Szikra89
kicsit olvasnál és tudnád,zozoka....mondtam,h elég valószínű,h magyarországon Február 26-án jelenik meg...MAGYAR NYELVEN...

Névtelen látogató,ugyan olyan lesz,mint az ufo...csinálni csak úgy nem lehet...úgy tudol majd létre hozni,hogy a Növény családhoz belépsz és szaporítod őket...majd.
15.
15.
Szikra89
go!,én meg nem értek ezzel egyet...Ha te szereted a Sims2-őt,akkor mi nevetséges van ezen a hozzászóláson amit Csukax írt??Mert én még csak mosolyra se húztam a számat...

Én meg az olyan gamekkel nem értek eggyet aminek egy célja van:ölj meg mindenkit aki körülötted van.

Tudom,hogy nem egy izgalmas játék a Sims2,de könyörgöm,ha nem jó(sőt állítólag egyesek szerint egyenesen szar)akkor miért van az,hogy rengetegen várják,hogy megjelenjen??És teljesen független a kortól.Bátyám 24 éves,és ha a munkája engedi simsezik.

A másik meg az,hogy mindenki mond mindent,aztán aki csak olvas és nem keres az csak annyit tud,hogy megfog jelenni február 23-án,február 26-án,március 3-án,március 9-én.Nah,leszögezném:külföldön FEBRUÁR 26-ÁN JELENIK MEG(!!!!!),ami annyit enged következtetni,hogy február 28-án már kapható lesz piciny hazánkban is.
14.
14.
Carbon
hidd el szabimagus sok embernek nem is a nagyon realis elet kell h meglegyen egy jatekban
13.
13.
Szabimagus
Nekem tetszene a Sims2, de így is van elég bajom az életben, inkább azokat szeretném megoldani, ahelyett, hogy virtuálisan mások életét éljem... Persze, amíg az ember nem nött fel, még tanulhat is belöle, csak az a baj, hogy a sims nem reális képet mutat a világról, így ez megtévesztő is lehet!
12.
12.
Metallica
Én régen nagy rajongója voltam a Sims sorozatnak. Imádtam! Aztán megjelent a Sims2 és az volt maga az álom.



A 2 vel nagyon sokáig tudtam játszani. Nagyon gazdag és fejlett családokat hoztam létre. Mostanában nem játszom velük. Nincs is fönt a gépen. Nem is hiányzik, az az idő elmúlt, kinőttem.



Bár a második rész egyik kiegészítőjét sem próbáltam ki.
11.
11.
Domasi
újabb piros vérfolt a zöld nadrágon=újabb hiba a játék történelmében:
10.
10.
Utys
Hát én nem kedvelem a Simset. Első részt kipróbáltam de az sem fogott meg. 3D Tamagotchi, kb ennyi jutott eszembe róla, mikor játszottam. Egyébként ami nem rokonszenves az egész sorozatban, hogy pénzért adják a n+1-edik kiegészítőt is.
9.
9.
Carbon
en sem vennem meg...oszinten egy original jatekom sincs:D....ez se lessz kivetel
8.
8.
Alhun
Szerény véleményem szerint ez az első értelmes kiegészítő a Sims 2-höz. De reméljük nem az egyetlen. Én nem utálom a Simset, csak már kezd unalmas lenni az EA kezei alatt. Talán ez dob a hangulatán valamit.
7.
7.
logoffmeister
Biztos jó lehet, de nem vagyok nagy Sims fan. Azok a játékok jobban bejönnek, amelyekben van valami küldetés, vagy logika.
6.
6.
Frosty89
nem vagyok nagy sims 2 fan de ezt majd kipróbálom
5.
5.
pappandris3
Ja és üzenem a Sims utálóknak hogy akik idáig nem szerették meg azok már nem is fogják ebbe már az eljén bele kellett jönni;) És hogy mi a jó benne? Hát az hogy soha sincs vége :D Ez a legjobb ;) akik utálják azoknak ..!..
4.
4.
pappandris3
Mekkora jóóóóóóó leszzz :D Már nagyon várom ;) (egyépként meg tuggyátok ki fogja megvenni töltöm lefele FREE :D)
3.
3.
tborcsok
Pont a szülinapom előtt!
2.
2.
nimat16
gagyi rókabőr szimsz,nem értem hogy miért veszik annyian?
1.
1.
twarez
valahogy a március 16

stalker...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...