Cities: Skylines - túl a 6 millión

  • Írta: szlav
  • 2019. március 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Paradoxnak egy szava sem lehet a Cities: Skylines teljesítményére, hiszen a nagyszerű városépítőjáték már több mint 6 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. Ennek örömére megosztottak néhány érdekes statisztikát is.

Be kell látnunk, a városépítő-játékok elég messze állnak mostanában a mainstreamtől, de ez mégsem azt jelenti, hogy ne tudnának megszólítani meglepően nagy közönséget. Ennek gyönyörű mintapéldája a Cities: Skylines is, ami már több mint 6 millió boldog játékossal büszkélkedhet - a Paradox legnagyobb örömére. A svéd stúdió nem habozott megköszönni a játékosainak ezt a jókora mérföldkövet, emellett pedig nyilvánosságra hoztak néhány egészen érdekes statisztikát is.

Tudtátok például, hogy az összes játékos közös játékideje meghaladja a 46 ezer évet? Nem semmi! Ahogy az sem, hogy már összesen 39 733 045 város épült fel, bennük 2 185 317 000 000 civillel. A majdhogynem 40 millió város közül azonban csak  2 185 317 érte el a Megalopolisz szintjét. A Paradox saját épülete, a Paradox Plaza több mint 7 millió alkalommal készült el - jóval kevesebbszer, mint a játék legnépszerűbb építménye, a szélturbina! A végső infómorzsa a modokat illeti, melyekből eddig összesen 175 970 készült el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...