Ha BluRay-lejátszó, akkor PlayStation 3?

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IMDB-t böngészve tudtuk meg, hogy míg a The Descent című film BluRay-változatával több asztali lejátszónak meggyűlt a baja, addig a PS3 lazán állta a próbát.
Az IMDB-t böngészve tudtuk meg, hogy míg a The Descent című film BluRay-változatával több asztali lejátszónak meggyűlt a baja, addig a PS3 lazán állta a próbát.



A PlayStation 3 BluRay-lejátszója gond nélkül viszi a The Descent című horror HD-változatát, míg többen jelezték nemrégen, hogy a kifejezetten BluRay-lemezek otthoni lejátszására kifejlesztett Sony- és Pioneer-készülékeknek gondjai akadtak: ily módon például a film helyett csak nagy üresség jelent meg a pórul járt filmkedvelők HD-TV-jén. A probléma kulcsára már fény derült: a Lionsgate (a film készítője) az ún. BD-Java technológiát használta lemez összeállításához, mely viszont nem kompatilbilis a fenti lejátszókkal.

A hírek szerint a Sony már dolgozik egy operációs rendszerfrissítésen, mely megoldaná a gondokat - ez várhatóan valamikor év elején fog megjelenni. Addig marad a PS3 a tökéletes filmnézéshez: az érdekesség mindebben az, hogy a Sony újgenerációs konzolja a legolcsóbb gép mindközül.
9.
9.
ios008
jaja, igazad van gngngn, hihetetlen micsoda rosszindulatú emberek vannak...

Akinek nem tetszik, hogy a japók megcsinálták a ps3-t; és az egybe van, az tartsa magában. Senki sem kiváncsi a mocskolódásra, azt hiszem.

Nem akarok itt elvakultnak tűnni, de egyre jobban kijön az, hogy bár késett, meg drága; de azért mégiscsak a ps3 az etalon.



Kicsit jobban belegondolva, nem csodálkoznék rajta, ha most félne a MS!

Hiába minden pletyka, meg lejárató-kampány, meg a fejlesztők-kiadók ideiglenes megnyerése; egyszerűen nem fogják tudni tartani az iramot hosszú távon!

Egyébként meg ez a lejáccó dolog igy teljesen frankó sztem, én nagyon is örülök neki; mert semmi kedvem 2kilóért blu-ray lejáccót venni...

amúgy is veszek ps3-t, ez fix. nem fikázom az x360-t se, veszek inkább azt is :)

feltéve, ha jövő ilyenkor még lesz egyáltalán :)

már történelem ugyebár, de a microsoft anno hazavágta egy konzolját a piaci előny érdekében, ki tudja mit fognak tenni most?

külső hd-dvd x360hoz,50 ropiért? na ne röhögtessenek...



Én azt mondom, hogy amerika megint rábaxott, be fognak fürödni a konzollal is, hiába erőlködnek..

Maradjanak inkább a filmek gyártásánál, a technikai részt meg bizzák a sárgákra :)
8.
8.
Yakuza
Az X360-hoz kapható HD-DVD lejátszó csak egy PC-s player más külsővel, 360 nélkül használhatatlan, nem teljesértékű lejátszó.
7.
7.
ssj2goku
A Faszopó Sony Fan-ok tehetnek egy szíveséget...
6.
6.
Triple T
Amúgy a bluray ugyanolyan kemény tokban lesz mint az UMD, vagy csak úgy mint a sima DVD? Csak mert valahol iylen tokban látom, valahol meg nélküle a képeken.
5.
5.
Carbon
egyiket se kell fikazni...se PC se konzol...emberek peace:D
4.
4.
Triple T
Mostmár a f@sz kivan az ilyen ps3 és xbox anyázással, én PS párti vagyok, de sose fikáztam az Xboxot! Sztem az ilyenek nyugodtan mehetnek a minimax fórumra.
3.
3.
FNorberto
Télleg az a legolcsóbb,de épp a BL miatt olyan rohadt drága!Kiváncsi vok mennyibe fáj egy asztali HD-DVD lejátszó.Mert a 360-hoz kapható az 55000FT
2.
2.
szerblisztes
az egy dolog hogy nem nagyon csípem a fujj ps3 fujj xbox360 (wii-t mindenki szereti :D )beszolásokat de ha már beírtad legalább indokold meg mi a bajod azzal hogy a ps3 a legolcsobb blu-ray lejátszo alternatíva
1.
1.
ssj2goku
Ügyes marketing fogás, de ettől még nem fog mindenki PS3-at venni asztali lejátszó helyett!!!

Amúgy meg rohadjon meg a Sony a PS3-mával együtt!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...