Ingyenes lesz a World of Goo az Epic Store-ban

  • Írta: szlav
  • 2019. április 19.
  • Akció
Link másolása
Már meg is van, hogy mi lesz a következő ingyen bezsebelhető játék az Epic Store-ban. Az eredetileg 2008-ban megjelent kiváló puzzle-játék, a World of Goo lesz a soros, ennek alkalmával pedig kapott némi újítást a PC-s változat.

A 2D Boy kiváló logikai játéka, a World of Goo lesz a jövőhavi ingyenes játék az Epic Store kínálatában. A 2008-as klasszikus az évek során megjárta a Nintendo Wii-t és Switchet, no meg az Android- és iOS-eszközöket is, de az eredeti PC-s változat egy kissé beporosodott, elavulttá vált. A program kizárólag 4:3-as méretarányban, legfeljebb 800x600-as felbontáson futott.

A most következő akcióra felkészülve azonban Kyle Gabler, a játék tervezője újra elővette régi projektjét, hogy egy kicsit felturbózza a Windowsra, Macre és Linuxra szánt változatot. Ha minden jól megy, akkor mostantól 16:9-es monitorokon is nyugodtan játszhatjuk a játékot, olyan felbontásban, ahogy csak akarjuk. A játék kapott egy-két újítást a többi platformon való megjelenésekor, amelyeket szintén átköltöztetnek a PC-s verzióba.

Az akció május 2-án indul, ekkortól kaphatjátok le díjmentesen a World of Goo-t az Epic online boltjából. Addig a Transistor tölthető.

8.
8.
crytek
#6: Sajnos az ilyen pénz nem fogy el...Mire alábbhagy valaki kitalál másmilyen multis okádékot és akkor meg azt fogják nyomni...végeláthatatlan körfogás.
Leállni meg nem fognak a lefizetésekkel ,mert a kutya se megy oda önszántából kapott zseton nélkül...ez látható
6.
6.
Heldengeist
Jelenleg őket tartom a legnagyobb fenyegetésnek a PC játékiparra. Remélem előbb kifogynak a Frotnite pénzből, minthogy stabilan megvessék a lábukat a fogyasztóellenes hozzáállásukkal.
3.
3.
t0mchee
Nagyszerű darab. Bárkinek csak ajánlani tudom. ^^
1.
1.
Matt8888
Epic Store lassan már aranyrudakat fog osztogatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...