Cyberpunk 2077 - Witcher-stílusban jönnek a DLC-k

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 20.
  • Letöltés
Ugyan a játék már a megjelenéskor egy konkrét, teljes és lezárt élményt hoz majd a játékosoknak, teljes mértékben kielégítő befejezéssel, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne kapnánk olyan DLC-ket, mint a The Witcher 3 esetében.

A The Witcher 3: Wild Hunt alaposan túlszárnyalta a 2007-ben útjának indított franchise korábbi részeinek népszerűségét, amit a Hearts of Stone és a Blood and Wine DLC-k csak tovább tetéztek. Éppen ezért a CD Projekt RED hasonló módon tervezi majd bővíteni a Cyberpunk 2077 világát a megjelenés utáni, önálló történeteket elmesélő kiegészítőkkel.

A játék egyik vezető programozója, Alvin Liu a Prima Games csapatának adott interjújában mesélt erről részletesebben. „A jövőbeni bővítésekről is egyeztetünk. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a játékban minden teljesen befejezett legyen, ugyanakkor egy nyitott világot szeretnénk építeni. Emlékszem, hogy amikor a The Witcher 3-mal játszottam, és már mindent befejeztem, még mindig tudni akartam, hogy mi történik a továbbiakban mindenkivel. Úgy gondolom, hogy a Cyberpunk 2077-ben e téren hasonló lehetőségeink lesznek majd.”

Persze még mielőtt bárki bármi gyanúsra gondolna, Liu hozzátette, hogy „nem fogunk visszatartani semmilyen tartalmat, és nem fogunk visszatartani semmilyen történetet sem a jövőre nézve, csak azért, hogy pénzt nyerjünk belőle, vagy hogy darabokban adjuk majd el, vagy bármi ehhez hasonló. Egy teljes értékű, kerek egész játékot fogtok kapni.”

A Cyberpunk 2077 a tervek - és Keanu Reeves - szerint 2020. április 16-án rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A játékról érkezett legutóbbi infókról, vagyis az önvezető autókról ebben a cikkünkben írtunk, míg a legújabb lélegzetelállító concept artokat pedig az alábbi linken találhatjátok.

13.
Nyarlako
#12: A cyberpunk az már csak ilyen.
12.
user101
Hát én azon kevesek egyike leszek, aki megveszi majd a játékot, hogy támogassa őket, de játszani szerintem nem fogok a játékkal. Annyira nem a világom ez a neopunk giccses borzalom, hogy na! Az első Witcher világa, története és hangulata szerintem simán feledteti az amúgy faék egyszerű harcrendszert, bár szerintem annyira nem volt borzalmas...
11.
Nyarlako
#8: Nálam elsosorban a játékmenet, minden más csak körítés.
10.
Nyarlako
#9: A Witcher 2 sokkal erősebb volt fősztoriban mint a 3, valószínűleg azért.
9.
Normen1976
#8: Az első résszel pont így voltam. Többször elkezdtem, és az első fél, egy óra után hamar feladtam mert nem tetszett. Nem is tudom hány éve megvolt már amikor egyszer annyira unatkoztam, hogy belenéztem komolyabban. Azóta nagy Witcher rajongó lettem, Könyveket is mind olvastam. A 2. részt többször kitoltam. Viszont érdekes módon.. kövezzetek meg.. de a 3. részt nem játszottam végig. Hiába jó az atmoszféra, hiába voltak nagyon érdekes sztorik, küldetések, valahogy megakadtam. Megvan mind a két DLC is a Steamen hozzá, de nem játszottam egyikkel sem. Elvesztettem az érdeklődést.. meguntam. Ott hibáztam, hogy mindent fel akartam kutatni, minden zugot felderíteni bejárni… és annyira elhúzódott a játék, hogy végül meguntam. Érdekes mód a 2. résznél is hasonlóan játszottam, de azt legalább 3-szoir végig vittem. Szal nekem valami valahogy mégis hiányzott a 3. részből. Cyberpunk 2077 tuti vétel lesz.. de majd elválik mit tud adni, ha már kockolunk. Addig csak Hype.
8.
xanatos0911
#7: Nálam az atmoszféra és a sztori határozza meg azt, hogy hogyan érzek egy játék iránt. Abban egyet értek, hogy a harc nem mindig volt a toppon, de ezt is nagyon jól fejlesztették az első rész után, nálam a második és a harmadik már bejött ezen szempontból is. Az első résznek anno kétszer futottam neki és fél óra után töröltem mindig, mert annyira nem jött be. De aztán valahogy arra is rákaptam. Sztori és tálalás nélkül semmit sem ér a harc/kontroll. De ez persze szubjektív, mert valakinek a Dark Souls az etalon. Nálam viszont soha nem volt az, plusz nem nyertek soha a multis lövöldék és egyéb csodák sem a Quake2-3, UT-k óta, mert utána leszoktam :) Egyébként a Witchernek egész mély harcrendszere van, ha mindent felfedezel és kipróbálsz, de easy difficulty-n végig lehet hadonászni mindegyiket ami persze már egyből nem ad akkora elvezetet, mert monoton.
7.
Nyarlako
#6: Én ennyire nem tudok lelkeseni mert mindhárom Witcherben a harc szódával elmegy kategória, de örülök hogy neked ennyire bejöttek.
6.
xanatos0911
CDPR FTW! Nem hiszem, hogy valaha is játszottam jobb játékkal, mint a TW3 - vagy, ha úgy tetszik az egész The Witcher szériával. És ezt csak egyetlen cím überelheti egyelőre, a majd jövőre megjelenő Cyberpunk 2077. Megérdemlik a bizalmamat, megérdemlik a pénzemet a játékaikért és dicséret jár nekik az üzletpolitikájuk és az általános hozzáállásuk miatt. Pont. Kész. Ennyi.
5.
logic5
#4: EA-éknél is... SŐT!
4.
kastorhun
#3: +1
A UBI-éknál eladták volna a W3-as kiegészítőket külön epizódként.
3.
Gabesz0213
Nagyon szimpatikus üzletpolitika, de a szó nem okozott meglepetést. Kreatív fejlesztő, korrekt hozzánk állás :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...