Cyberpunk 2077 - Witcher-stílusban jönnek a DLC-k

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 20.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyan a játék már a megjelenéskor egy konkrét, teljes és lezárt élményt hoz majd a játékosoknak, teljes mértékben kielégítő befejezéssel, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne kapnánk olyan DLC-ket, mint a The Witcher 3 esetében.

A The Witcher 3: Wild Hunt alaposan túlszárnyalta a 2007-ben útjának indított franchise korábbi részeinek népszerűségét, amit a Hearts of Stone és a Blood and Wine DLC-k csak tovább tetéztek. Éppen ezért a CD Projekt RED hasonló módon tervezi majd bővíteni a Cyberpunk 2077 világát a megjelenés utáni, önálló történeteket elmesélő kiegészítőkkel.

A játék egyik vezető programozója, Alvin Liu a Prima Games csapatának adott interjújában mesélt erről részletesebben. „A jövőbeni bővítésekről is egyeztetünk. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a játékban minden teljesen befejezett legyen, ugyanakkor egy nyitott világot szeretnénk építeni. Emlékszem, hogy amikor a The Witcher 3-mal játszottam, és már mindent befejeztem, még mindig tudni akartam, hogy mi történik a továbbiakban mindenkivel. Úgy gondolom, hogy a Cyberpunk 2077-ben e téren hasonló lehetőségeink lesznek majd.”

Persze még mielőtt bárki bármi gyanúsra gondolna, Liu hozzátette, hogy „nem fogunk visszatartani semmilyen tartalmat, és nem fogunk visszatartani semmilyen történetet sem a jövőre nézve, csak azért, hogy pénzt nyerjünk belőle, vagy hogy darabokban adjuk majd el, vagy bármi ehhez hasonló. Egy teljes értékű, kerek egész játékot fogtok kapni.”

A Cyberpunk 2077 a tervek - és Keanu Reeves - szerint 2020. április 16-án rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A játékról érkezett legutóbbi infókról, vagyis az önvezető autókról ebben a cikkünkben írtunk, míg a legújabb lélegzetelállító concept artokat pedig az alábbi linken találhatjátok.

12.
12.
user101
Hát én azon kevesek egyike leszek, aki megveszi majd a játékot, hogy támogassa őket, de játszani szerintem nem fogok a játékkal. Annyira nem a világom ez a neopunk giccses borzalom, hogy na! Az első Witcher világa, története és hangulata szerintem simán feledteti az amúgy faék egyszerű harcrendszert, bár szerintem annyira nem volt borzalmas...
9.
9.
Normen1976
#8: Az első résszel pont így voltam. Többször elkezdtem, és az első fél, egy óra után hamar feladtam mert nem tetszett. Nem is tudom hány éve megvolt már amikor egyszer annyira unatkoztam, hogy belenéztem komolyabban. Azóta nagy Witcher rajongó lettem, Könyveket is mind olvastam. A 2. részt többször kitoltam. Viszont érdekes módon.. kövezzetek meg.. de a 3. részt nem játszottam végig. Hiába jó az atmoszféra, hiába voltak nagyon érdekes sztorik, küldetések, valahogy megakadtam. Megvan mind a két DLC is a Steamen hozzá, de nem játszottam egyikkel sem. Elvesztettem az érdeklődést.. meguntam. Ott hibáztam, hogy mindent fel akartam kutatni, minden zugot felderíteni bejárni… és annyira elhúzódott a játék, hogy végül meguntam. Érdekes mód a 2. résznél is hasonlóan játszottam, de azt legalább 3-szoir végig vittem. Szal nekem valami valahogy mégis hiányzott a 3. részből. Cyberpunk 2077 tuti vétel lesz.. de majd elválik mit tud adni, ha már kockolunk. Addig csak Hype.
6.
6.
xanatos0911
CDPR FTW! Nem hiszem, hogy valaha is játszottam jobb játékkal, mint a TW3 - vagy, ha úgy tetszik az egész The Witcher szériával. És ezt csak egyetlen cím überelheti egyelőre, a majd jövőre megjelenő Cyberpunk 2077. Megérdemlik a bizalmamat, megérdemlik a pénzemet a játékaikért és dicséret jár nekik az üzletpolitikájuk és az általános hozzáállásuk miatt. Pont. Kész. Ennyi.
5.
5.
logic5
#4: EA-éknél is... SŐT!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...