Killsquad - jövő hónapban rajtol a korai hozzáférés

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 26.
  • Korai verzió
Link másolása
Az idei E3 előtt mutatkozott be a THQ Nordic felügyelete mellett a Novarama csapatánál készülő Killsquad, ami egy top-down nézetben követhető online kooperatív akció-szerepjáték lesz.

A THQ Nordic és a Novarama megerősítette, hogy az idei E3-on már mutogatott Killsquad július 16-án a Steam keretein belül csatlakozik a korai hozzáférésű játékkínálathoz. A közlemény szerint a játék egy online kooperatív mókának ígérkezik, ahol az akció-szerepjátékok stílusjegyei kerülnek előtérbe, a körítésért pedig a futurisztikus univerzum űrwesternnel történő háziasítása lesz a felelős.

Szerencsére a kooperatív mód mellett lehetőségünk lesz szólóban is nyomulni. A Killsquad gyors menetű, rövid küldetéseket ígér, ahol fontos szerepe lesz az egyes karakterek eltérő képességeinek jól időzített használatának. Összesen négy választott hős (Assassin, Warrior, Specialist, Support) közül választhatunk, amelyek teljesen eltérő képességek birtokosai, de ezeket és kiegészítőinket személyre is szabhatjuk.

Az online szekció egy úgynevezett szerződéses rendszeren alapul majd, aminek a lényege, hogy a játékosok az egymással folytatott akciózások során szerződéseket köthetnek, így többek között teljesítményüknek megfelelően arányosan osztozhatnak a zsákmányon is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...