Tölthető a Beyond: Two Souls PC-s demója

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 27.
  • Letöltés
Ha végeztetek a Heavy Rain PC-s átiratával, ideje hangolódni a Quantic Dream következő számítógépes megjelenésére: július közepén érkezik a platformra a Beyond: Two Souls, a demóját pedig már most tölthetitek.

A Beyond: Two Souls nem éppen a Quantic Dream-portfólió csúcsa, viszont ha kedvelitek a francia fejlesztőcég munkásságát, nem is lőhettek mellé vele túlzottan.

A története - ami természetesen most is a döntéseink alapján alakul - egy Jodie Holmes (Ellen Page) nevű lány körül forog, aki születése óta össze van nőve egy rejtélyes, természetfeletti erővel rendelkező entitással: a játék során látni fogjuk, hogy a kislány képzeletbeli barátját hogyan próbálják majd fegyverként használni, és abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy milyen kellemetlenségeket okoz neki a későbbiekben.

Apropó, ízelítő: az imént letölthetővé vált a játék PC-s változatának demója, amit az Epic Games Store-ból érhettek el. A teljes verzió július 22-én jelenik meg szintén itt, 20 eurós áron.

25.
strangerthingsfan
ezt az über retek szart. kibaszott autistának éreztem magam a demó 10 percében ami elvett az életemből 10 percet
24.
KRAT0S
#19: Ja persze tőled kell megtudnom.... Premierbe nyomtam mindegyiket,ne okoskodjunk már!!
23.
KRAT0S
#18: Basszus azt hittem valamiért,nem tudom miért hogy a Heavy Rain-ről van szó :D
A Beyond az tényleg magyar felirattal volt kicsit benéztem a 2 játékot mert mindenhol ez megy .. én meg össze kevertem .. bocs mindenkitől :D
22.
Obi Wan Kenobi
#13: Szerintem jó játék volt. A 3 QD-ből a leggyengébb, de fejezetek rendszere bullshit teljesen. Mindenesetre a Heavy Rain mellé oké volt 6k-ért. Nagyon rétegjáték, de a Detroit messze a legjobb. Esetleg tegyél bele egy próbát :)
21.
atroll1
#19: Bocs, naív voltam, amikor azt feltételeztem, hogy volt pénzed játékra
20.
Ooorky
#19: Kész XD
Full autismo mód.
19.
crytek
#16: Halkan mondom ,hogy ne érjen arconcsapásként...

PS3-ra és ps4-re sőt most pc-re is magyar nyelven jött ki és jön ki... Biztos nagyon érdekelhetett a játék ha ezt is tőlem kell megtudnod...


#17: személyeskedés megy ,meg mindent tudsz akkor olvass is.. Most se ilyet írtam amit te mindenhova beképzelsz. Leírtam milyen a game erre jött a nagyokos nem is volt 1$ nem is játszhattam.. aztán lásd alant itt a másik nagyokos hogy nem is volt magyar már vak is vagyok hirtelen... Ha én szarrágó vagyok akkor rátok mi illik oda is találj ki valamit mert én nem megyek le erre a szintre
18.
Nyarlako
#16: Én meg úgy tudom hogy van, de azért most nem rakom be a PS3ba hogy csekkoljam, és angolul játszottam azt tudom.
17.
Nyarlako
#14: kimoderált üzenet
16.
KRAT0S
#2: kimoderált üzenet
15.
Nyarlako
#13: És a fejezetek kronológiai sorrendje, látom magam elött hogy eltervezik oké, random összekeverjük minden logika nélkül mert az majd milyen müvészi lesz!
14.
crytek
#12: Warezoltam..ezt hányszor mondjam még el? Tudod az évek haladnak most 2019-van. Tudom ajánlani a google-t mikor jött ki a Beyond ps3-ra és mikor voltak már tört ps3-at.. Ha 2019jön ki neked akkor bajok vannak.. De ne lepödj meg nagyon van itthon még xbox 360-an is ami tört mivel mint 567 ezreszer elmondtam anno nem létezett olyan game amit ne warezoltam volna le.. és ha már ezt tettem akkor legyen konzolon is mert anno egyik game se jött pc-re azokból.


13.
Ooorky
#7: Fu azok a "lopakodós" részek.
Amúgy is szar játéknak az volt a legalja...
12.
Ooorky
#10: Holnap már fel lesz háborodva, hogy ő nem warezol, mert "nincs értelme"...
11.
Norbiii
Kedvenc Ps játékom. Többször is átvittem.
9.
atroll1
#8: Mással biztos nem tud
8.
dante92
#5: Miért kell ezzel dicsekedni?
7.
Nyarlako
#2: Persze, azok a hülye lopakodós részek is a kutyaszar irányítással megcsinálják magukat. Ülj a helyedre, elégtelen.
6.
Dante946
A játék megjelenése után, talán 2-3 hónappal, bementem a boltba és megvettem, a Killzone 2-vel együtt.
Akkor még nem volt PS3-am.
Másnap azt is beszereztem! :D
5.
crytek
#3: Ps3 warez tudod mi? Akkor nincs több kérdésem
4.
Neo1989
Az egyik ok volt amiért anno vettem PS3-t.
3.
atroll1
#2: Szerintem te youtube videót néztél, akkor meg ne csodálkozz rajta. Nem létezik, hogy játszottál vele, még sosem volt $1
2.
crytek
QD játékok közül ez az úgymond "legalja" Ezt kb végig lehet ugy is vinni hogy "hozzá" se kell nyúlni a QTE-jkhez mert ha nem nyomsz semmit akkor is megy tovább minden..de ez legalább magyar. Várjuk steamre!
1.
mephi
PS4-en az első játékok egyike volt, amit kipróbáltam, utána bepótoltam az összes régebbi címet is a cégtől. Most pedig nemrég leárazáskor megvettem a Detroitot, az egyik kedvenc fejlesztőcsapatom ez a cég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...