Itt a Watchmen-tévésorozat első teljes előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2019. július 21.
  • Cooltúra
Egy rövidebb ízelítő után végre befutott az HBO és Damon Lindelof kooperációjában készülő Watchmen első teljes előzetese, ami alaposan körbejárja, mire is számíthatunk az októberben rajtoló sorozattól.

Impozáns szereplőgárdával érkezik majd októberben az HBO és Damon Lindelof kooperációjában készülő Watchmen-sorozat, ami Ozymandias képregénybeli tette után veszi majd fel a vonalat. A készítők természetesen nem szakadnak el Alan Moore remekművének szellemiségétől, így most is egy komoly hangvételű alkotást kapunk.


A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jeremy Irons (az idős Ozymandias), Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Tim Blake Nelson, Adelaide Clemens, Andrew Howard Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Yahya Abdul-Mateen II, Sara Vickers, Tom Mison, Jean Smart és James Wolk.

4.
suresz
Imádom a filmet, de ez az előzetes olyan unalmas, hogy végig se néztem...
3.
hedzsooo
#1: Engem a sorozatok továbbra sem hoznak lázba valahogyan, 1-2 ritka kivétellel. Azok túlnyomó része is csak az 1. évad végéig tud lekötni, aztán kezd unalomba fulladni.

Walking Dead első pár évadja után is ez volt a helyzet nálam. A GoT volt 1 ritka pálda, amit végig bírtam nézni az utolsó évad legutolsó részéig. Talán mert ott általában pont olyasmi történt, amire nem túlzottan sokan számítottak benne.

Most a Witchernek adok majd 1 esélyt a nagyszerűen sikerült könyvek és játékok miatt de a többi már most felejtős részemről
2.
atroll1
De szarnak néz ki. Tök felesleges hozzányúlni a Watchmen-hez, az úgy jó, ahogy van.
1.
NemecsekErno
Nagyon jó év ez.

Stranger Things
The Witcher
Watchmen

Már csak időt kell találni rá, végignézni őket.
És akkor az Altered Carbon-ba még bele sem kezdtem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...