BioShock - nem lesz demó, sem többjátékos mód

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 22.
  • Hír
Link másolása
Néhány friss információ került napvilágra az Irrational Games által fejlesztett FPS-RPG hibrid BioShock nem rég beizzított hivatalos honlapján.
Néhány friss információ került napvilágra az Irrational Games által fejlesztett FPS-RPG hibrid BioShock nem rég beizzított hivatalos honlapján.

Ugrás a galériához

A legfrissebb hírekből tudtuk meg, hogy a BioShock elsődlegesen Xbox 360-ra fejlesztett játék, a PC-s változat konverzió lesz. Kiderült továbbá, hogy a lövöldözősnek nem lesz többjátékos módja és letölthető demó verziót sem terveznek kiadni hozzá prezentálás céljából a készítők. Annyi viszont biztos, hogy majd letölthetőek lesznek idővel különféle extra tartalmak, melyek nagy valószínűség szerint új egyjátékos pályákkal fogják megtoldani az eredeti játékot.

17.
17.
Trishtan
Már miért lenne lebutítva a játék a X360 miatt? Jó kis masina az :-)

A Kotor sorozat és a Sudeki se lett gagyi, mert eredetileg X-en jelentek meg...
16.
16.
Utys
Látom nem lelkesedsz ThurGrek :P. Ezekszerint lehet nem ismered a System Shockot. Bár most az X360 port miatt félő nem lesz annyira "utód". De azért reméljük.
15.
15.
ThurGrek
magától él a játék? fel-alá járkálnak a szörnyek? hurrá.
14.
14.
figo1908
Ha hírekre vágyom nálam ez a sorrend(mármint a megtekintés sorrendje):



1.gamestar 2.gamekapocs 3.gamepress 4.pcguru online 5.hcgamer +gametrailers.com a friss trailerekért
13.
13.
figo1908
Szerintem is mindegy,hogy hol volt fenn először egy hír,viszont azért

azt mondanám nfsmannek hogy azért itt is beficcen egy-két hirdetés,reklám.Pl.itt a fórumba is fölül,modgyuk nem sok van az is igaz.Mindezek ellenére nekem egyik kedvenc oldalam ez,tehát grat. a szerkesztőknek!
12.
12.
nfsman
kedves tutzuuhgjh a gs szerkesztői azért csinálják a honlapot és az újságot mert nekik ez a munkájuk és ebből élnek meg ahogy tudom itt gk-n pedig fiatlaok írják a híreket, szerkesztok az oldalt gyakorlatilag 0 haszonnal csak azért h. te elolvashasd a híreket a gém-ekről szal sztem inkább kussoljál be!
11.
11.
Avium
lol. multi rulez...valoban intelligens ellenfelek ellen jatszani sokkal nagyobb elmeny mint barmilyen story :)
10.
10.
figo1908
Nem tudom mért vannak oda az emberek a multiért,engem teljesen hidegen hagy.A lényeg szerintem mindig a történet,a hangulat nem az a szar multi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
9.
user1
Nos annak nem örülök hogy az xbox lesz az elsődleges platform. Ez komoly egyszerűsítéseket rejthet magában. Lehet hogy gyengébb lesz a játék mint vártuk. Félő hogy a kezelőfelület is gagyi lesz. Remélem tévedek.
8.
8.
Ca$h
Mondjuk manapság eléggé bátor dolog multi nélkül kiadni egy játékot... :(
7.
7.
Ca$h
Azért az első pár pályán rendesen össze tudtam kakikálni magam tőle. De a Bioshock must buy lesz az tuti! Várom már a márciust... ;)
6.
6.
Avium
thurgrek szerintem nem olvastal eleget bioshock-rol mielott leirtad a velemenyed. eszement komplex es mozgalmas jatek lesz. a tervezok ugy alkotjak meg a vilagot hogy az magaban is letezik, nem a jatekosra reagal mindenek elott. egy vilag ami el nelkuled is. hany jatekrol tudod ezt elmondani? doom3? ne nevettess.. az egyik legroszabb fps probalkozas volt hosszu idok ota. frusztralo es cseppet sem felelmetes.
5.
5.
Utys
A graf meg bőven hangulatos. Elég ennyi szerintem. Fusson halandó gépén is azért.
4.
4.
Utys
Hát mivel a System Shock spirituális utódja így méltán lehet várni a nagyszerű FPS-t. Doom 3, hát nem tudom. Szépnek szép volt, bár kissé műanyag hatásű, de a játékélménye...az pocsék.
3.
3.
ThurGrek
ja, a FEAR-t nem is említve...
2.
2.
ThurGrek
nemtom, szerintem akkor is eléggé elmarad a graf a legutúbbi ID játékokétól. és a hangulata sem hiszem h tetszeni fog... nemtom miért jó h furcsa fegyverekkel furcsa (inkább vicces, szánalmas) alakokra lövöldözgetek egy furcsa helyen... Doom3, na attól barna lettem odalent, annak volt értelme!
1.
1.
Utys
Hát ezek nem hangzanak túl jól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...