A Blizzard nem akar World of Warcraft 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Itzik Ben Bassat, a World of Warcraftot is jegyző Blizzard egyik vezér egyénisége újabban sokat fecseg a cég jövőbeli terveiről. Most következő MMO-jukről mesélt egy keveset.
Itzik Ben Bassat, a World of Warcraftot is jegyző Blizzard egyik vezér egyénisége újabban sokat fecseg a cég jövőbeli terveiről. Most következő MMO-jukről mesélt egy keveset:
"Következő MMORPG-nk bejelentése nem egy újabb World of Warcraft-rész lesz - a Blizzard nem az a fajta cég, mely a korábban megjárt terepet tapossa újra és újra. Valamilyen innovatív játékot készítenénk, mely a csapat számára is hatalmas előrelépést jelentene."
A most megjelent World of Warcraft: The Burning Crusade kapcsán készített interjúban egyébként a kolléga úr megjegyezte, hogy kőkeményen dolgoznak már a Warcraft-filmen, s minden erejükkel azon vannak, hogy előrehaladjanak a mozi munkálatai.
9.
9.
Utys
Dobják is a MMO Diablo hármat. Neki is mennék a falnak. Starcraft meg maradjon csak RTS, úgy az igazi.

Mondjuk a Blackthorne világára lehetne építeni jó kis darkos MMO-t, ugyan abban csak két szemben álló fél van. Úgyis kitalál valamit a Blizz, nem hülyegyerekek.
8.
8.
CULO
Köszönöm/köszünjük szépen az infot Kieran! :)))
7.
7.
Kieran
A Blizzardból 2 csapat is kivált még a wow készítése alatt. Az egyik a Flagship, (ők a Blizzard Northból mentek el, egész pontosan) másik az Arenanet. Az utóbbi bagázs csinálta a WoWot, illetve most a GuildWarst. Aki nem hiszi, járjon utána.



A másik: Szerintem a WoW grafikáját úgy általában tök fölösleges más mmo-khoz hasonlítani, lévén, hogy egész más stílus. Gyerekesebb, mesésebb, viccesebb, mint a Lineage vagy a Guildwars. És ebbe beleférnek a kisfelbontású textúrák, a baltával szeletelt modellek, nem zavaróak, mint ahogyan a Frozen Throneban sem.



Harmadik: tényleg volt róla szó, hogy a Diablo3 fizetős lesz és 3D, valami mmorpg féleség... De a rajongók határozott fellépésének köszönhetően lehet, hogy dobták az ötletet
6.
6.
fojesz
Én WoWozok full grafon, és szerintem sem egy nagy vaszizdasz a grafikája. Technikailag nem is kéne jobb, mert még nagyobb lag lenne időnként, ettől függetlenül végtelenül hangulatos a játék kinézete, ezt pedig élőben kell megtapasztalni!
5.
5.
CULO
Nem tudom, hogy a hír igaz vagy sem, de én ezt hallottam! Állítólag akik csinálták a WoW-t azok most kiváltak a Blizztől és elkezdtek vm újjat gamet csinálni! Asszem a WoW folytatását de ebben nem vagyok biztos! Jó lenne ha valaki megerősítene ebben! Ez egy ilyen kósza hír, szal ne vegyétek tutira! Ha esetleg igaz a hír akkor kíváncsi leszek, hogy milyen lesz! Állítólag már fél éve történt ez és már fél éve csinálják!







Szeretnék reagálni Zoli üzijére!

Figyi! Nézted Te a WoW grafját??? Mondjuk full grafon??? Mert akkor nem mondanál ilyen hülyeségeket! Igen is nagyon jó a grafikája csak akik ilyet mondanak azok azért mondják, mert kell valami indok, hogy fikázhassák! Nah mind1! Nem bántani akarlak félre ne értsd!

Üdv
4.
4.
Carbon
zoli a te gondolkodasod a gyenge ha csak a graf miatt nem wowozol
3.
3.
Constantin00
Warcraft film !!!! :DDD JEEE ( Csak ezt nehogy Uwe Boll meghallja... )
2.
2.
CULO
Nah kíváncsi leszek! :)
1.
1.
Carbon
warcraft film? ez teszik....sztem jo lessz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...