Destiny 2 - késik az új kiegészítő

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bungie saját hivatalos oldalán, egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy sajnos nem tudják tartani a Destiny 2 ingyenes változatának és új kiegészítőjének a tervezett megjelenését, így pár héttel elhalasztják a premiert.

Miután a Bungie sikeresen megszabadult az Activision szorításától, a csapat azonnal beharangozta, hogy új éra kezdődik a Destiny életében. A náluk maradt jogoknak köszönhetően megerősítették, hogy készül a második rész következő expanziója, a Shadowkeep, ami ismét a Holdon fog játszódni, míg az alapjáték ingyenessé válik.

Mindkét fejlesztés eredetileg szeptember 17-én debütált volna, a csapat azonban egy blogbejegyzésben jelezte, nem tudják tartani a kitűzött dátumot. Mint írják, szeretnék, ha a rajongók a lehető legjobb minőségben kapnák kézhez az ingyenes kiadást és az új kalandokat ígérő kiegészítőt, így szükségük van még egy kis extra időre. 

A bejelentés szerint október 1-jére csúszik át a premier.

2.
2.
Aanash
Csak lennének már új karakterek.
1.
1.
Dester
Ritkán mondok ilyet, de most lehet örülni ennek a csúszásnak, több idő marad a Solstice "hónaphoz", hogy meglegyenek a mérföldkövek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...