GC 2019: Watch Dogs: Legion - tényleg bárki lehetsz

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Az idei Gamescom során több friss előzetes is napvilágot látott a Ubisoft jövő tavasszal rajtoló alkotásáról. Ezúttal a grafika helyett a teljesen szabadon megválasztható karakterek kapták a főszerepet.

A tegnapi RTX-es előzetes után ezúttal a fejlesztők azt az ígéretüket járják egy picit részletesebben körül, mely szerint a Watch Dogs: Legion világában ellenálló lázadóként tényleg bármelyik utcai gyalogos bőrébe belebújhatunk. Picit talán olyan érzése lehet az embernek a játék koncepcióját illetően, mint a V mint vérbosszú című film és annak „golyóálló” eszméi kapcsán.

De visszakanyarodva a játékmenethez; a különböző karakterek különböző sajátosságokkal rendelkeznek majd. A példa kedvéért az egyik karakter 50 százalékkal jobban ellenáll mindenféle sebzéssel szemben, ha előtte legurít pár sört, Sue Taylor, az egykori ügyvéd pedig 25 százalékos valószínűséggel bármelyik csapattagunkat kihozhatja a sittről. De talán még ezeknél is érdekesebb Alan Murphy személye, akinek 100 százalékkal erősebbet sebeznek majd a kezében a puskák, cserébe viszont öregkora miatt bármikor elviheti egy váratlan infarktus.

A Watch Dogs: Legion jövő tavasszal, egészen pontosan 2020. március 6-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Google Stadián.

1.
1.
kastorhun
Valami elmondhatatlanul hidegen hagy ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...