GC 2019: Watch Dogs: Legion - tényleg bárki lehetsz

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 20.
  • Videó
Az idei Gamescom során több friss előzetes is napvilágot látott a Ubisoft jövő tavasszal rajtoló alkotásáról. Ezúttal a grafika helyett a teljesen szabadon megválasztható karakterek kapták a főszerepet.

A tegnapi RTX-es előzetes után ezúttal a fejlesztők azt az ígéretüket járják egy picit részletesebben körül, mely szerint a Watch Dogs: Legion világában ellenálló lázadóként tényleg bármelyik utcai gyalogos bőrébe belebújhatunk. Picit talán olyan érzése lehet az embernek a játék koncepcióját illetően, mint a V mint vérbosszú című film és annak „golyóálló” eszméi kapcsán.

De visszakanyarodva a játékmenethez; a különböző karakterek különböző sajátosságokkal rendelkeznek majd. A példa kedvéért az egyik karakter 50 százalékkal jobban ellenáll mindenféle sebzéssel szemben, ha előtte legurít pár sört, Sue Taylor, az egykori ügyvéd pedig 25 százalékos valószínűséggel bármelyik csapattagunkat kihozhatja a sittről. De talán még ezeknél is érdekesebb Alan Murphy személye, akinek 100 százalékkal erősebbet sebeznek majd a kezében a puskák, cserébe viszont öregkora miatt bármikor elviheti egy váratlan infarktus.

A Watch Dogs: Legion jövő tavasszal, egészen pontosan 2020. március 6-án rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Google Stadián.

3.
Ultimate
Ahogy várható volt.. Minden katakterrel lehetünk és mind különböznek meg többezer mozgás, saját sztori...
És a valóság:
Lehetünk mindennel. Van mindenkinek 1 mondatos sztorija. Különbségek meg kvázi pár spéci. Mozgásból a megszokott sandbox mennyiség. És tele lesz ikertesókkal a város..
Ahogy közeleg a megjelenés úgy illan el az újabb ubisoft mese.. És marad egy lelketlen karakterközpontúságot nélkülöző sandbox faszság.... Ez a sorozat folyamatosan visszafejlődik...
2.
hajbel
Ha bárki lehetek, akkor az a személy leszek, aki még véletlenül sem veszi meg ezt a játékot :D
1.
kastorhun
Valami elmondhatatlanul hidegen hagy ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...