Battlefront II - ízelítő a héten érkező frissítésből

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
A héten izgalmas frissítés érkezik a Star Wars: Battlefront II-höz: az új bolygón már a klónok kommandósait is harcba vihetjük, emellett új játékmódoknak is örülhetünk. Nézzünk belőle egy kis mozgóképes ízelítőt!

A DICE még a Gamescommal párhuzamosan vázolta fel, hogy mire számíthatnak a Star Wars: Battlefront II játékosai a következő hónapokban, és már akkor látszott, hogy sűrű időszaknak néznek elébe a rajongók.

Az új frissítés szeptember 25-én válik letölthetővé, és hoz magával egy új bolygót a Felucia képében, továbbá a klónok kommandósait is lehívhatjuk majd erősítésként, ha elég ügyesek vagyunk. Játékmódok terén is tartogat finomságokat az update: egy négyfős kooperatív módban, és egy egyedül, botok ellen játszható kontrollpont-foglalós mókában mérethetjük majd meg magunkat.

1.
1.
Gykrizsi
Jónak néz ki. Számomra ez tipikusan az a játék, ami nem nagy szám, de kellemes vele játszani, időnként előveszem, megnézem az új pályákat. Most pont megint fent van a gépen, így örülök neki hogy pont jön kiegészítő, a kommandósok meg állati menők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...