Jedi: Fallen Order - Cal Kestis akcióba lendül

  • Írta: sirdani
  • 2019. szeptember 26.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a napokban beígért vadonatúj trailer a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, melybe az eddigi anyagokhoz képest jóval több és látványosabb akciót sűrítettek össze alig két perc leforgása alatt.

A látványos előzetes elején Calt a birodalmi jedivadász, a Second Sister üldözi, a slamasztikából pedig csak Cere, az egykori jedi váratlan segítségével sikerül megszöknie. Az új szövetségesekkel aztán a Birodalom legelhagyatottabb zugaiba látogatunk el, ahol a Dark Souls bossait is megszégyenítő óriás behemótokkal kell majd megküzdenünk. Persze mindeközben végig a nyomunkban fog loholni a fél birodalmi hadsereg, hogy eleget tegyenek a 66-os parancs utasításainak, szóval brutális mennyiségű akció vár majd ránk.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

22.
22.
kryszisz
#19: Imádnivaló volt:D De igazából a gunplay volt nagyszerű, egyszerűen élvezet volt használni a flintákat, még kontrollerrel is, pedig még mindig nem vagyok bent olyan húdejó:D
21.
21.
BockÚr
Milyen jót nevettem az első 19 mpben nem elég, hogy a lego játékokból a fegyver elővételi hang van, az a sith még az ajtót sem tudta átvágni vicc az egész :D
20.
20.
godach
Megkérdezhetem, hogy megnézte e valaki a trailert?
Nem gond ha nem tetszik vagy hagy kívánnivalót maga után, csak rohadt kíváncsi vagyok, hogy át jött e mennyire imádom a játékot vagy sem :D
19.
19.
godach
#16: Olyan egy esetlen, kocka fejű robot az a BT, hogy kajak meglepődtem azon, hogy a végén a társamként szerettem :D
16.
16.
kryszisz
#7: Titanfall 2 szerintem is a gen legjobb FPS-e a Doom mellett:)
15.
15.
user101
Hát ha igazán ki akarsz velük tolni, akkor játszod 300 forintos gamepasson és nagyon gyorsan befejezed... :)
14.
14.
FrankBlack
Engem már az E3-as negyed órás gameplay meggyőzött. Ezt teljes mellszélességgel támogatom, azaz nem sajnálom premierkor teljes ár kifizetésével támogatni, akár dobozosan is. Amúgy nem szoktam, legutóbb dobozos játék asszem a Mad Max volt, amit megvettem.
13.
13.
sanyikatarzan
#7: Az Apex miatt nem fogják a Respawnt jó ideig kidobni.
10.
10.
godach
#9: Ezt lesd meg, én vágtam :)
https://youtu.be/tet1dB78wRA
7.
7.
godach
#1: Az a baj, hogy aki letorrentezi vagy már csak azért sem veszi meg mert EA nem (csak) az EA-val fog kitolni, hanem inkább a Respawn-al akik bizony nem érdemlik meg, hisz olyan címek mellett mint a DOOM, Metro, Fallout, Destiny, és még lehetne sorolni pár AAA címet a generáció legjobb FPS-ét tették le az asztalra.
A Titanfall 1 sem volt kutya, de a 2.-nél látszott rajta hogy szívüket, lelküket beletették a srácok és még az is látszott rajtuk hogy az EA nem igazán szólt bele, hogy trendi melegség vagy bármi legyen benne ami a marketingesek szerint oda való lenne. A pályatervezés és a történet pedig látszik hogy olyan srácoktól való akik játszottak a Half-Life-val, Portallal és látták és szerették a Terminator 2.-őt. (Persze ez csak spekuláció, de amikor végigjátszottam és leraktam, mosolyogtam egyet és azt mondtam, ez igen gyerekek. Ez játék volt a fene egye meg!)
Aki nem veszi meg, nem veszi. De az EA ettől nem fog csődbe menni, max feloszlatja a Respawnt mert kiderül az eladásokból, hogy nem jó játékra van igény hanem az EA hülye ötleteire.
6.
6.
Firsttime
Ránézésre érdekes karakterek. Boss fightok. Jónak tűnik. Story legyen jó.
5.
5.
Marcus88
Az EA nekem se a szívem csücske,de eddig tetszik,meglátjuk mi sül ki belőle.
4.
4.
B-Shaggy
#1: Sehogy. Leszarják hogy te mire költöd a pénzed.
3.
3.
manderel
Nekem tetszik. Ritka a jó single TPS, úgyhogy várom. A Star Wars hangulat is egész jól átjön, akár még jól is sikerülhet ez.
2.
2.
kastorhun
Nem tűnik rossznak, de igazán jónak se. Majd meglátjuk milyen lesz. Nagyon reménykedem a játék sikeréért, mivel ha nem lesz az akkor még kevesebb SP SW játékot fogunk kapni a jövőben.

1.
1.
Ja, hát ez egy Tomb Raider, ahogy a Tlou 2 is, de én szeretem a stílust. Ezt biztos megnézem, de még nem tudom hogyan tudnék az EA-nek több kárt okozni, mármint torrent-el, vagy G2A-val.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...