Újabb franchise-ról szólnak a Bungie távlati tervei

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 1.
  • Hír
Link másolása
Úgy néz ki, hogy a Destiny sikerei mellé egy újabb nagydobást szeretnének összerakni a Bungie fejlesztői, mellyel nem titkolt céljuk, hogy 2025-re ők is a világ legnagyobb szórakoztatóipari cégei közé tartozzanak.

Éppen csak rajtolóban van a Destiny 2: Shadowkeep DLC, de a Bungie csapata máris a távoli jövőbe tekintget. A vállalat ügyvezető igazgatója, Pete Parson az IGN-nek adott legújabb interjújában elárulta, hogy miként képzeli a stúdió jövőjét: „2025-re már egy meglehetősen konkrét elképzelésünk van a Destiny átalakításáról, illetve arról, hogy egy új franchise-zal jelenünk majd meg a piacon.”

A Destiny átalakításával kapcsolatban az első lépés a Bungie függetlenedése volt, így mostanra már végre egy olyan, folyamatosan fejlődő világot építhetnek a játék köré, melynek sikerében mindig is hittek.

Ugyan az új franchise-ról egyelőre még nem tudunk semmi konkrétat, azt már egy ideje sejteni lehetett, hogy valami készülődik a Bungie műhelyében, mivel a kínai NetEase 100 millió dollár tőkét fektetett a stúdióba.

A Destiny 2: Shadowkeep a mai nap folyamán rajtol el az ingyenes, ám mégis rengeteg tartalommal érkező New Light-verzióval együtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...