A Disney nem engedi el A Karib-tenger kalózait

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint újra sínen van a Pirates of the Caribbean rebootja, ezúttal állítólag a Csernobil és a korábbi epizódok írója állt össze, hogy összehozzák a film forgatókönyvét.

A Deadline értesülései szerint Craig Mazin (Csernobil, Horrorra akadva 3) és Ted Elliott (Aladdin, Shrek, korábbi A Karib-tenger-kalózai-filmek) dolgozik a Pirates of the Caribbean rebootjának forgatókönyvén. A lap úgy tudja, valószínűleg Jerry Bruckheimer is visszatér, mint producer, arról viszont nem tudunk biztosat, hogy Johnny Deppre lehet-e számítani, vagy hogy számít-e rá egyáltalán a Disney.

A vállalatnak egyébként régi vágya, hogy összehozza A Karib-tenger kalózai-rebootot, ami persze annak tükrében nem meglepő, hogy az előző, 2017-ben megjelent epizód még úgy is 800 millió dollárt hozott a konyhára, hogy 25 százalékkal gyengébben teljesített, mint a 2011-es negyedik rész. A korábbi hírek szerint a Deadpool és a Zombieland írói, Rhett Reese és Paul Wernick dolgoztak a rebooton, ők azonban idén kiszálltak a projektből.

14.
14.
Ooorky
#13: Mármint fél cherokee-fekete travi.
13.
13.
Istvann
Jó, mindegy csak Jacket nő játsza és akkor minden oké lesz.
12.
12.
Rezsidémon
És? Miért rontaná el a régit egy új? Attól az még jó marad, lol.
Majd nem nézitek meg és csá. Vagy egy kis hisziti 10 éves szinten jól esik?
11.
11.
Heldengeist
#8: A mai generáció megnézhet régi filmeket is. Semmi szükségük rebootra. Plusz egy 1997-es film sem régi még. Én múlt hétvégén kezdtem el megnézni Sean Connery-féle James Bond filmeket, amik a 60-as években készültek. Az első is majdnem dupla annyi idős, mint én.
9.
9.
Gaboo77
#8: Javítás: Sorozatszínésznek is közepesek.
8.
8.
Gaboo77
Ha egy 1997-es filmet rebootolnak, ok. Akarják, hogy a mai generáció is lássa, de ezt minek?! Annyira nem régi, meg nekem pl. Depp adta el. De feltétlen javaslom, hogy legyen benne fekete főszereplő és csak kövér nők legyenek benne, akik sorozatszínész nem is közepesek! A Szelkemírtóknak is jót tett!
7.
7.
zsocc-nrg
Depp nélkül nem tudom elképzelni... A másik meg hogy minek??? Normálisan le lett zárva
6.
6.
Heldengeist
Csináljanak, amit akarnak. A sorozatból csak az első rész volt igazán jó, azt meg nem rontja el, bármit hánynak az asztal alá utána.
2.
2.
kopic
Pedig jobb lenne már végre elengedni...
Az előző rész is éppen hogy ütötte a közepes szintet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...