Chorus - összedobták rá a pénzt a játékosok

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 12.
  • Biznisz
Link másolása
Sikerrel végződött a volt BioWare-fejlesztőktől érkező Chorus Fig-kampánya, pedig a srácok egyáltalán nem kértek kicsi összeget, 600 ezer dollár volt a kitűzött cél. A játékosok összedobták a pénzt, sőt még az első stretch goalt is sikerült megugrani!

A Chorus egy kalandjátékos alapokra építkező interaktív musical lesz: ha épp nem nyomozni fogunk a játék mitológiával átitatott világában, megzenésített párbeszédeken keresztül verekedhetjük majd át magunkat. A volt BioWare-fejlesztőkből álló Summerfall Studios első játékáról itt írtunk bővebben, épp egy hónapja, mikor elrajtolt a projekt Fig-gyűjtése.

Most pedig újra jelentkezünk, immár egy sikeres crowdfunding-kampánnyal később: bizony, a játékosokat meggyőzte a Chorus ötlete, így ők készségesen össze is lapátoltak a készítőknek 690 ezer dollárt, amiből azok elkészíthetik a kezdetben PC-exkluzív játékot. Ezzel az első strech goalt is elérte a gyűjtést, így további két karakterrel bonyolódhatunk majd románcba a kalandjaink során.

A megjelenést 2021-re ígérik a srácok, de a türelmetlenebbek már futhatnak egy gyors kört a játék próbaverziójával. A Chorus érdekessége, hogy az audiorészleg egy valóságos szupercsapat: a zenét Austin Wintory, a Journey mögött is álló úriember komponálja, a szinkronrendező Troy Baker, míg a főhősnőt, Grace-t Laura Bailey szólaltatja meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...