Blair Witch - PlayStation 4-en is irány a rengeteg!

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A PC-n és Xbox One-on már augusztus óta elérhető horrorisztikus sétaszimulátor hamarosan elrajtol a Sony konzolján is. Készítsük a zseblámpánkat és a kézikameránkat, hamarosan indulhat a felfedezés!

A Blair Witch-filmek atmoszféráját felelevenítő alkotást anno mi is kipróbáltuk, és noha a horrorrészektől nem estünk hanyatt, a játék narratív struktúrája és a remek pályadesign mindenképpen képes volt feledtetni velünk a gyengeségeket, így összességében egy remek egydélutános kalandnak könyvelhettük el a Bloober Team alkotását.

Most pedig közel három hónapnyi várakozás után végre a PlayStation 4-tulajdonosok is belekóstolhatnak a Peter Shannon megmentésére indított mentőexpedícióba, hogy a Black Hill Forest vadregényes sűrűjét járva nem csak a környezettel, hanem saját démonaikkal is megküzdhessenek.

A Blair Witch december 3-tól, extra tartalmakkal lesz elérhető PlayStation 4-en, 29,90 dolláros indulóáron.

5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Érdekes, számomra pont, hogy a Layers of Fear volt rettentően unalmas. Szerintem meglepően jó hangulata volt a Blair Witch-nek, a sűrű, sötét erdő atmoszférája zseniális volt, gördülékeny gameplay-el, de azzal egyetértek az előttem szólókkal, hogy a vége mocskosul túl volt húzva.
4.
4.
Slik
nagyon indie es borzalmasan unalmas volt... a horrorhoz semmi koze
egy ket jo otletet leszamitva egy oriasi csalodas foleg a layers of fear utan
a vege meg hihetetlen elnyujtott
3.
3.
elgeri
#2: Dettó ugyanezt gondolom a játékról :)
2.
2.
Gykrizsi
Nem rossz játék, vannak benne jó részek, spoiler! Nekem a vége túl volt nyújtva és túl szájbarágos volt. De az erdős részek szerintem hangulatosak. 30 dollárt nem ér, de egy leértékelésnél szerintem megéri, persze gamepassba király volt.
1.
1.
elgeri
Ha már mindenképpen kell az exclusivitás, akkor az legyen csak időszakos. Nekem ez tetszik! És szeretettel várom jövő őszre a Death Stranding-et Xbox-ra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...