Code Vein - három DLC érkezik 2020 elején

  • Írta: szlav
  • 2019. november 23.
  • Letöltés
Link másolása
Egyre tisztábban körvonalazódik a Code Vein szezonbérletének tartalma, a Bandai Namco ugyanis a minap három DLC-csomagot jelentett be, mindhármat 2020 elejére datálva. Szerencsére addig sem maradunk extrák nélkül.

A Code Vein 25 dolláros szezonbérletének tartalma ezidáig elég képlékeny volt, s habár továbbra sem tudtunk meg minden részletet, azt már elkönyvelhetjük, hogy három nagyobb frissítésre számíthatunk a jövő év első hónapjaiban. Az eddigi információk szerint az animékre hajazó látványvilággal prezentált, Dark Souls-szerű akció-szerepjáték új történetszálakkal, bossokkal, helyszínekkel egészül majd ki, de nem maradnak el az újabb fegyverek Blood Code-ok, Giftek és NPC-kosztümök sem.

Aki viszont nem bírja kivárni a jövő évet, vagy éppen nem ruházott be a szezonbérletre, az sem marad hoppon, még decemberben érkezik ugyanis egy különálló frissítés, amelyet bárki ingyenesen beszerezhet majd. Ezt akár karácsonyi ajándéknak is felfoghatjuk, hiszen ünnepi kiegészítőket és emote-okat találunk a csomagban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...