GRIS - érkezik a PS4-es változat

  • Írta: szlav
  • 2019. november 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A PC-n és Nintendo Switchen aratott sikerek után a Sony konzoljára is ellátogat a Nomada Studio gyönyörű platformjátéka. A PS4-es verzió kiváló képi és hangminőségben, némi extrával meghintve érkezik.

A 2018 december közepén megjelent GRIS csodás meglepetésként ért minket, s habár akkor lekéste a nagy évzáró díjátadókat, a szemet gyönyörködtető játék mégsem merült feledésbe - ezt bizonyítja az is, hogy a Nomada Studio fejlesztése három különböző kategóriában is jelölésre került az idei The Game Awards során.

A játék eredetileg kizárólag PC-n jelent meg, később azonban befutott a Nintendo Switchre szánt változat is, a maradék két nagy konzol játékosai viszont lemaradtak az érzelmes kalandról. Úgy néz ki, hogy az Xbox One-os tábor egyelőre kimarad a buliból, a PlayStation 4 felhasználói azonban november 26-án átélhetik az elnémult lány történetét.

Az átirat tökéletesen kihasználja majd a PlayStation 4 képi lehetőségeit és a fantasztikus soundtracket is tiszta, tömörítetlen változatban hallhatjuk majd. Emellett egy-két titkot is rejteget ez a verzió, melyekkel a Nomada Studio fejet hajt a kedvenc PlayStation-játékai előtt.

2.
2.
Cloudbreaker
Child of Light hangulata van, ami egy gyöngyszem volt a maga nemében
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...