Konzolokra is eljutnak a Red Dead II PC-s extrái

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 16.
  • Letöltés
PlayStation 4-en már elérhetőek, Xbox One-ra pedig januárban futnak be a Red Dead Redemption II PC-s változatának extrái. Itt persze nem a grafikai újdonságokra kell gondolni, hanem a tartalmi kiegészítésekre.

Pénteken érkezett egy nagyobb frissítés a PlayStation 4-es Red Dead Redemption II-höz, amely a Red Dead Online Moonshiners címet viselő adaléka mellett a PC-s változat tartalmi extráit is hozzácsapta a játékhoz. Az Xbox One-os játékosok 2020. január 21-én számíthatnak ezekre a kiegészítésekre.

A sztorimód újdonságai között főleg apróságokat találunk, az viszont kétségtelen, hogy a rajongók jól szórakoznak majd velük. Az új, To the Ends of the Earth címen futó sztoriküldetésben különböző gyógynövényeket kell összegyűjtenünk, ezenkívül kapunk három új fejvadász-missziót, rajtaüthetünk két új banda-rejtekhelyen, továbbá két új kincsestérkép, öt új összegyűjthető csecsebecse, valamint újabb lovak és fegyverek várnak ránk. Ja, és egy fotómódnak is örülhetünk bónuszban.

17.
Oldman
Neotechtr!
Nem hiba volt, inkàbb rossz/vicces animàciòs megoldàs. Szinte egyfolytàban jobbra-balra csapkolòdtak a fàk mèg vihar nèlkül is.
Egyedül a Bood and wine-ben tűntek el ezek növènyi kòros mozgàsok. Valamint sokkal szebb volt a tàj is, az èlsimìtàsokat szintèn szèpen kezeltèk. A lò valòban kerge volt, de elnèztük neki. :)
16.
Neotechtr
#14: De amúgy a ló totál hülye volt. Én pl csak nagyon ritkán használtam a lovat, de akkor is csak 10 %-os eséllyel ültem fel rá. Hát hívás után a folyó másik partján lévő ház tetején állt a ló. Anyád :D Azt a játékot 95%-ban gyalog toltam. De a növények szerintem nagy királyság, hogy mozogtak.
15.
Neotechtr
#14: Ja, hogy valami aljnövényzet animációról beszélünk? Nem tudom, nekem nem tűnt fel és egyik platformról sem hallottam ilyen panaszt. Persze lehet hogy ez tény és többmillió embernek tette tönkre az egész Witcher 3-at, csak nekem nem esett le.
14.
Oldman
8+12 #
Helyesbítenék: nem hiba folytàn tàncoltak a fàk/bokrok a Witcher 3-ban, hanem "gyàrilag" Tehàt szélben a termèszetes lassabb elhajlàst a növènyeknél nem sikerült jòl megalkotniuk a kèszítőknek, ùgy mozognak, mintha egy elefánt rohanna nekik. Nem szólom le a játékot, a kedvencem volt, viszont voltak furcsa mozzanatai a játéknak.
12.
Gabesz0213
#6: Soha nem tapasztaltam ilyen “anomáliát”, pedig szinte a megjelenés óta meg van.
11.
zozo76hun
#10: az PC feature, kimondottan arra a platformra keszult :)
10.
user101
Megkapják az exkluzív bugokat is ? :)
9.
delphijos
#7: Azért nem agysebészet, és Te is pontosan tudod miről van szó, ha nem akarsz minden áron kötekedni. Azok amik EDDIG CSAK a pc verziónál voltak elérhetők. Bár abban egyetértek, a "pc kiadás extrái" azért szerencsésebb lett volna.
8.
Neotechtr
#6: Még csak nem is hallottam ilyesmiről, perdig 3 és fél éves a játék.
7.
MűszálasLőrinc
#3: Arra kíváncsi leszek, hogy magyárazol meg ekkora faszságot.
De neked szerintem menni fog :D
6.
Oldman
Gabesz! 5#
Pedig az àltalad emlìtett anomàlia a Witcher 3-nàl "alap" volt, ott màr megszokhattad. :) Ott szinte tàncoltak a fàk, bokrok.
5.
Gabesz0213
Nekem a rángatózó fák és bokrok a kedvenc contentem pc-n!
4.
JimBeam
Ez nagyon szép és jó,de majd egy kicsit a hááárdver szektornál feküdjenek neki a srácok.Vannak itt még lemaradások kegyetlenül.:) Hogy a konzolokra is megkapják?Egészségükre...na de itt,van még mit pótolni csajok srácok.
3.
hedzsooo
#2: Majd lefordítjuk neked is a cikket, ha lesz időnk.:)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...