Már most támadják a Manhunt 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2007. február 9.
  • Hír
Link másolása
Bár a Rockstar csak a nyár folyamán tervezi kiadni botrányairól elhíresült Manhunt második részét, ám két szülő már most a betiltás mellett érvel.
Bár a Rockstar csak a nyár folyamán tervezi kiadni botrányairól elhíresült Manhunt második részét, ám két szülő már most a betiltás mellett érvel. Köztutott, hogy az Angilában élő Patrick és Giselle Pakeerah Stefan nevű gyermekét állítólagosan az első részben látottak alapján gyilkolta meg egy másik kamasz 2005 nyarán. Akkor a bíroság kimondta, hogy a játéknak semmi köze a fiú halálához, ám a Pakeerah szülők ebbe mégsem nyugodtak bele. A két éves évforduló, valamint az új epizód megjelenése kapcsán újfent hangot emeltek az erőszakos videójátékok korlátozásáért és állítólagosan a nyilvánosság eszközével valami nagy akcióra készülnek. Láttunk már ilyet és látni is fogunk.
13.
13.
manhunt2
ha valakinek megvan az ut 3 adja ide(borsod megyébe lakok taktaharkányba)
12.
12.
manhunt2
én 8 évesen vittem végig az 1-et a2-t pedig most 10 évesen de az egyet 12-szer vittem végig ugyhogy
11.
11.
manhunt2
az hülyeség hogy megváltozik a személyiség az 1-et és a 2-t is végigvittem jo volt de nem változtam semmi ugyhogy
10.
10.
Ben123
Szerintem ha egy ilyen gyilkolászós játékkal játszunk játék közben teljesen megváltozik a személyiségünk.

miután kilépünk a játékból ugyanúgy folytatódik tovább az életünk mint azelőtt(jobb esetben:P)

Nem fogunk az utcán éles tárgyakkal rohangálni,és nem fogjuk az ártatlan járókelőkbe szurkálni.

Na most aki a játék után nem tud vissza térni a normális , azelőtti szemályiségébe az fog ilyen hülyeségeket művelni.

Én semélyszerint nagy GTA-s vagyok de önszántambol nem ütnék el egy embert ahogy azt a játékban teszem és nagyon sokan tesszük:)

A másik szerintem az h hogy nevelik a gyereket.

Nyiván ha kiskorátolfogva minden apró dologért verés jár akkor ez lesz neki a megszokott és ezt a viselkedést fogja tanúsitani.

Nekem ez a véleményem ezekről a gyilkolászós játékokról:)
9.
9.
Kieran
"18 év alatt nem kell engedni, hogy a gyerek ilyennel jáccon"



Hja, ott a pont. Kiskorban azért oda kell ügyelni, hogy a kiccsávó mit nézhet mert 9 éves korig (bár ez vitatott) még fejlődhet a személyisége. Ez olyan, mint hogy kulcsfontosságú, mennyit foglalkoznak a gyerekkel az első 3 évben, mennyi szeretetet kap a szüleitől, alapvetően az egész életét meghatározza, mennyire tud érvényesülni, mennyire lesz szociális... Az információk tudattalanul épülnek be a legjobban, nem egy 5 órás Manhunt maraton után fog kimenni az utcára embereket belezni kiskanállal, hanem a másik emberhez olyan érzéseket és emlékeket párosít majd a játék hatására, hogy: "pótolható" "ellenség" "xp pont" "jó lootot rejt" vagy a fasz tudja mit még :)
8.
8.
Alhun
"A két éves évforduló, valamint az új epizód megjelenése kapcsán újfent hangot emeltek az erőszakos videójátékok korlátozásáért és állítólagosan a nyilvánosság eszközével valami nagy akcióra készülnek."



Nagy akció? Kitalálom: Jack Thompson :/
7.
7.
air
Fékezd meg a gyereked a világ káros hatásaitól 2007-ben!!!!

egy sötét betonszobában amin nincs ablak,esetleg...

6.
6.
nfsman
hát én azért eléggé sajnálom a srácot és szüleit........

most igazából nem akarom itt úszítani a népet de sztem télleg eléggé elvont és olyan semmilyen volt az első rész csak a gyilkolásról szólt, de még arról se rendesen...pl lopakodtam mivelhát hátulról célszerűbb elkapni az ellent 50% ban észrevesz nah akkor jön a kabaré stílusú kergetőzés.....10 percig futkosunk körbe egy kamiont mire újra az ellen háta mögött vok.....ha előről megyek akkor leszednek mert általában 2en vannak....nekem nem jött be az első réész mert gagyi volt.....és gyilkolás orientált. Ennnek ewllenére kiváncsi vok a 2. részre max ha nem jön be letörlöm.
5.
5.
tjames
Mégoly furva tud lenni egy híradó is. A múlkor valami baéeset volt, és azt mondja a bemondó: " A tűzoltóság vágóeszközöksegítségével szabadította ki a tetemeket a romcsok közül". Hát milyen beszéd az hogy TETEM? Ha az ő anyja lett volna hott, biztos holttestet, vagy elhunytat mondodd volna. És akkor meg sem említem a képanyagot a riporthoz. Faszán azt mutatták ahogy egy kar lóg ki a kocsiból. Mindezt 18:00-kor.

Ezért azt mondom tényleg csak az öl játék láttán is akiben a játék már csak egy szikra, csak egy ölési ötlet. Nem a játék hatására csinálja. Lát erőszakot eleget amúgy is. Korábban az a hír járta a világot hogy az USA-ban egy gyerek a társát a TOM és JERRY rajzfilm hatására ölte meg. Szétverte a fejét egy téglával, mer a rajzfilmben is ezt látta. Hát normális ez? Nem a szükő hibája véletlenül ha nem tanítja meg a gyereknek a helyes értékrendet? Nem vagyok az erőszak híve, de a jó időben elcsattant fülesnek nagy a nevelőértéke. Akkor talán mindenki tudná hogy mi az ami fáj, és nem mondana olyan hülyeséget hogy : "Ezt láttam a tV ben és nem tudtam hogy ez lesz belőle" Ilyen esetekben a szülőt is elő kéne venni. Hogy került a játék a gyerekhez? Mert tőlem nyugodtan edhatnak ki véres játékokat (én is szívesen játszom velük, de attól még senkinek sem vágom le a fejét mert a Mortal Kombatban láttam). De 18 év alatt nem szabadna árulni, mint a cigit. :) Persze minden beszerezhető. De az hogy van pár ilyen hülyegyerek, azt nem kell ráhúzni több millióra!



Na ezek voltak kavargó gondolataim részletei. Remélem nem túl homályosak....
4.
4.
logoffmeister
De valahogy különös, ilyet én még csak vagy Angliában vagy az USA-ban láttam. Nem hallottam még olyanról, hogy Európa más részén is lennének ilyen gyilkosok. Ehhez már mánia kell, és ahogy Halfer is mondja, már benne kell lennie a hajlamnak.
3.
3.
General Thomas
Hát igen, de ha ezt mondod nekik akkor rádfogják ,hogy te is megfertőződtél, és természetes ,hogy véded Teee kis gyilkoooos :P

Az emberi hülyeség végtelen :P
2.
2.
Halfer
A szülők amúgy sem értékelik az e fajta játékokat, ha viszont a gyerekük hal meg és elvakultan ráfogják egy játékra, én nem problémázok ezen. Borzalmas lehet elveszteni a gyereküket és ilyen helyzetben semmiképp sem fogják védeni azt a játékot, amit mindenképpen rossz szemmel néznének.

Hülyeség amúgy ez a játékok általi szadizmus. Aki ilyet tesz, alapból benne kell lenni a hajlamnak és nem a videójátékokat támadni. Igaz, ez a könnyű és a perben lesz a pénz. De ezt már úgy általánosságban értem, nem erre a szitura.
1.
1.
General Thomas
"Akkor a bíroság kimondta, hogy a játéknak semmi köze a fiú halálához, ám a Pakeerah szülők ebbe mégsem nyugodtak bele."



Ennél többet nem is kell mondani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...