Frostpunk - a fejlesztők mesélnek az utolsó őszről

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 15.
  • Videó
Link másolása
A 11 bit studios egy készítői kommentárral ellátott 12 perces gameplay videót osztottak meg a Frostpunk hamarosan érkező, The Last Autumn alcímet viselő DLC-jéről. Úgy néz ki, hogy fagy nélkül sem lesz könnyű az élet.

A Frostpunk: The Last Autumn egyfajta előzményjáték még abból az időből, amikor a Frostpunk világában minden teljesen máshogy festett. Az örök hómezőket még örökzöld fenyvesek tarkították, a csonttá fagyott tengerek még alkalmasak voltak a hajózásra, és az élet még elképzelhető volt a telepek középpontjába épített generátorok nélkül is.

Az enyhébb időjárásnak hála egyébként egy egész sor új épülettel gazdagodik majd a játék; építhetünk kikötőket, gyűjtögetés helyett hajóval hozathatjuk majd a nyersanyagokat, és a munkások is teljesen másfajta biztonsági és sztrájkolási körülmények között dolgoznak majd.

A Frostpunk - The Last Autumn DLC január 21-én rajtol el PC-n a Season Pass részeként, míg a konzolosoknak még egy ideig várniuk kell a rajtra. Jelenleg amúgy még egy 30 százalékos akció is életbe lépett a Steamen és a GOG-on, szóval, ha valakinek eddig kimaradt volna az alkotás, akkor itt a remek lehetőség a pótlásra.

4.
4.
godach
3.
3.
#2: Csakhogy a telefonos képen látszik, hogy a térerők meg az értesítések között ott van egy bajszos faszi, aki egy dagadt macskát ölelget.
2.
2.
godach
#1: https://imgur.com/gallery/ZihwW6H
1.
1.
godach
Tök jó fejek a fejlesztők amúgy.
Nálunk volt egy nyereményjáték, ahol egy dobozos példányt lehetett megnyerni.
Gondoltuk, viszünk bele egy kis csavart, így felvettük a kapcsolatot a fejlesztőkkel és dedikáltattuk velük. Cserébe kaptak pár apróságot és egy kis igazi, magyar házipáleszt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...