Ilyen lett volna a The Last of Us-animációs film

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Oddfellows nevet viselő animációs stúdió honlapján bukkant fel néhány kép a The Last of Us-animációs filmről, amely a két játék sztoriját volt hivatott összekötni. A Sony végül lelőtte a projektet.

Habár hivatalosan sosem jelentették be, ráadásul már nem is fogja meglátni a napvilágot, nagyon úgy néz ki, hogy az Oddfellows egy The Last of Us-animációs filmen dolgozott. A stúdió a honlapjára töltött fel néhány képet a projektről, és azóta ugyan letörölték őket onnan, a Nerd4.life jóvoltából megmaradtak az utókornak.

Az Oddfellows a Sony megbízásából vágott neki a munkának, a feladatuk pedig az volt, hogy összekössék a The Last of Us és a The Last of Us: Part II eseményeit. A projektet a Szárnyas fejvadász 2049 animációs kisfilmjeihez, illetve a The Animatrixhoz hasonlították a készítők, a tervek szerint az első játék eseményeit mesélték volna újra el, méghozzá úgy, hogy mindegyik fejezet más-más animációs stílust kapott.

A Sony végül lelőtte a projektet, de az már nem derült ki, hogy miért. A The Last of Us: Part II május 29-én jelenik meg PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...