Itt az első előzetes az új Mortal Kombat-rajzfilmhez

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Új rajzfilm készül a Mortal Kombat alapján, amely nem sokkal ezelőtt megkapta az első előzetesét. Aggodalomra semmi ok, a Warner Bros. Animation nem gyerekmesét, hanem kőkemény, felnőtteknek szóló filmet ígér.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge címmel érkezik az új Mortal Kombat-rajzfilm, amely idén tavasszal jelenik meg Blu-rayen, DVD-n és a különböző digitális tékákban. A film R, vagyis felnőtteknek szóló besorolást kapott, alább pedig az első előzetest is megtekinthetitek belőle:

A rajzfilm sokat merít a 2011-es Mortal Kombatból, ráadásul a szinkronszínészek között is több Mortal Kombat-veteránt találunk. Scorpiont az a Patrick Seitz szólaltatja meg, aki már a Mortal Kombat vs. DC Universe-ben, a Mortal Kombatban és a Mortal Kombat X-ben is hangját adta a karakternek.

David B. Mitchell a Mortal Kombat 11-ben Geras és Sektor hangja volt, itt viszont Raiden bőrébe bújik majd bele, míg Ike Amadi (Shao Kahn és Cyrax a Mortal Kombat 11-ből) hangján Jax Briggs szólal meg. Érdemes kiemelni Gorót is, a négykezű óriást ugyanis épp úgy Kevin Michael Richardson kelti életre, mint az 1995-ös Mortal Kombat-filmben.

Bár a Mortal Kombathoz eddig nem volt közük, néhányakat talán érdekel, hogy Joel McHale Johnny Cage-nek, Jennifer Carpenter pedig Sonya Blade-nek kölcsönözte a hangját.

A Mortal Kombat-rajongóknak egyébként jó napjuk van, hiszen a Mortal Kombat 11-ben épp ma debütált Joker.

1.
1.
strike19
Nagyon várom. :)
Szerintem nagyon jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...