Star Wars: Force Unleashed - végre bejelentve

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Game Informer számolt be elsőként az csupán Star Wars: Next-Gen néven emlegett új Star Wars-játé bejelentéséről, mely végleges címe Star Wars: Force Unleashed.
A Game Informer számolt be elsőként az csupán Star Wars: Next-Gen néven emlegett új Star Wars-játé bejelentéséről, mely végleges címe Star Wars: Force Unleashed.



A Force Unleashed a harmadik és a negyedik film története között játszódik majd, ahol Darth Vader egy tanoncaként kell segédkeznünk a Nagyúrnak a galaxis megszerzésének dicső feladatában. A PS3-ra, X360-ra, PS2-re és PSP-re készülő játék fejlesztésében maga George Lucas is közreműködik.

Az akciógamma alatt a LucasArts Eurphoria névre keresztelt motorja fog dübörögni - a várható látványból már kaptunk egy kis ízelítőt a tavalyi E3-on (videó fent). A készítők szerint új sorozatot kívánnak indítani a játékkal, így ha minden jól megy, remek alternatívájával találkozhatunk a filmek történetének a remélhetőleg nem olyan távoli jövőben.
19.
19.
Sidev
Kezdjük ott h a konzolt nem is arra találták ki autocaddal rajzol, hanem kifejezetten csak játékra, a pc-t meg nem játékra találták ki...



Am csak h legyen mire áztatni a faszod, az uj hirek szerint kijön pc-re is..
18.
18.
gerihaliven
Kicsit azért szar hogy pcre ne adják ki, se ezt se a cod 3-at...Kezd aggasztó lenni a dolog, pedig a pc sokkal jobb szerintem...Amugymeg a pc-ben van a jövő, ugyanis szutyok konzolon nem tudsz autocaddal rajzot szerkeszteni...CSak szomorú hogy ezek a k...g..k így gondolkodnak..
17.
17.
Samsungkris
LESZZ PS2 RE JEEEE!!(ugye jol tom de a fentiekhez úgy van irva)
16.
16.
Sidev
Halika én nagyon várom, de én ugy tom h egyelöre ps3-ra meg xbox 360-ra jelenik meg :)



Van egy oldal ahol a készitők nyilatkoznak majd megkeresem és belinkelem. itt csomo info van róla.



Már várom nagyon :)
15.
15.
Daneeca
jah az a baj h télleg kevés az info.. és az egyik odlalon ezt írják.. a másikon meg azt... majd eldől h megjelenik e. ha nem jelenik PC-n, akko bekell szerezni gépre egy PS2 szimulátort (ha abban megjelenik)

14.
14.
SWBF2
Pedig ez Wii-ben ütne nagyon
13.
13.
Sylv3R
Ezt a ratyiságot, csak konzolra, pfffff

A konozok xarok, a pc sokkal elterjetebb, mint a ratyi "compact" konzolok... a Pc-ben van a jövő, a konzol csak egy r..... fogyasztó társadalmi xar termék amit 2 éven belül eladsz, vagy kidobsz. De pc mindig is lesz...

Erre most ezek a k..... f......ok csak konzolra adják ki...

LOL ez az egész, inkább akkor ki se adják....
12.
12.
smoke
Ezt pc re nem adják ké ha megnézzük a cod 3 at azt se adták még ki pc re és nem is akarták kiadni

11.
11.
SWBF2
Sztem Wii-be nem fog megjelenni :-(
10.
10.
powerfantastic
szerintem jó lesz, de mikor jelenik meg?
9.
9.
Dolouren
Baszott jó ez a game kár,hogy PC-és változat egyenlőre nincs,de én beérném egy snasz KOTOR 3-mal is ennyi oszt jó napot!!!
8.
8.
skiz0
hú...hát ez kegyetlenül jó tényleg, pedig én nem is szeretem úgy a StarWars-ot :P



Névtelen látogató: nem kötekedni akarok most, de attól, hogy te más oldalon nem pont így olvastad a hírt, hanem kicsit másként, attól még nem kéne talán egyből óbégatni, és linkelgetni, meg bekopizni a 600 soros cikket/hírt, anélkül is elhisszük...meg ha kicsit belegondolnál, totál friss a bejelentés, totál friss a cucc, alig vannak információk még a játékról....még az is lehet, hogy később kiderül, hogy lesz PC-re, vagy nem lesz akár PS3-ra...ott az élő példa: ET: Quake Wars - most számoltunk be, hogy jön konzolokra, pedig eddig PC-exkluzív volt...könyörgöm, gondolkozzatok már egy picikét :((

akinek meg nem inge, ne vegye magára ugye...
7.
7.
fojesz
Khmm. Úgy látszik a kollégákkal ugyanazon forrás alapján dolgoztunk, ahol bizony nincs szó PC-s változatról és kész!



http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/news/article.jsp?sectionId=1006&articleId=20070212134245245064&releaseId=20060808163221103062


Ennyi.
6.
6.
djdonci02
Múltor még PC-re is volt
5.
5.
fojesz
FNorberto: akkor rosszul ismered. Ez jelenleg a hivatalos információ. Sőt azt is tudni, hogy a next-gen verziókat a LucasArts, a többit egy ismeretlen csapat fejleszti. PC-ről szó sincs, DS verzió lesz még.
4.
4.
Halfer
na de ne haragudjanak, ebből kihagyni minket?! veszett jó lesz pedig :D
3.
3.
FNorberto
Én kicsit máshogy ismerem a story-t.Se PSP se PS2,és állitólag jön PC-re(de semmi se biztos),itt egy videó a fizika igazi erejéröl:http://www.videosift.com/video/Euphoria-physics-engine-GC-2006-demoEz jó lesz!
2.
2.
Worki
Hede! PC is kell...

És ha Waderrea vagyunk akkor a videjó végén miért építi le a birodalmi hajót?
1.
1.
General Thomas
PC kihagyva? hackelné meg az Unleashed :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...