Február 23-án kerül boltokba az Infernal

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Február 23-án kerül boltokba a korábban Diabolique: License to Sin néven ismert Infernal - tudtuk meg a fejlesztő Metropolis Software csapatától...
Február 23-án kerül boltokba a korábban Diabolique: License to Sin néven ismert Infernal - tudtuk meg a fejlesztő Metropolis Software csapatától. A játékot a holland Playlogic fogja kiadni, s ígéreteik szerint a jelenlegi játékok közül az Infernal fogja kihasználni leginkább az Ageia PhysX gyorsítókártya által nyújtott lehetőségeket. A hír mellé három friss képet is mellékeltek a srácok, melyek mindegyike itt (avagy galériánkban) tekinthető meg.

Ugrás a galériához

A játék kipróbálható verziója

5.
5.
underx
Valaki legyen szives hogy kell teleportálni,hogyan,hova?

PLS Help!
4.
4.
Halfer
ha esetleg máshol vagytok mint gondolom, szóljatok. zárt kerítés, de mehettek jobbra is. házon túl le a föld alá egy lépcsőn. ott lent kell aktiválni a kapu kinyitását és továbbmenni a zárt kapun.
3.
3.
skiz0
hú, én is nagyon várom már! :P

nagyon nagy game lesz, demo nekem is nagyon bejött!

gyönyörű, hangulatos, nagyon jó eksöngame :)

Psi-ops-ot juttatta eszembe, nem tudom, hogy ismeritek-e :)



Aki pedig nem próbálta volna még ki, az feltétlen pótolja!!!! ;)
2.
2.
tjames
A demoban hogy kell továbbjutni? Pár csuhás mennybesegítése után a kerítésnél megakadtam. Így csak 2 percig tudtam játszani :(
1.
1.
Halfer
Ennek örülök. Még a STALKER előtt lesz mivel elütni az időt. Anno a Trailer nagyon meggyőzött, a demo meg rátett egy lapáttal. Ütős játékkal állunk szemben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...