Nioh 2 - így bírkóznak meg vele a fejlesztők

  • Írta: szlav
  • 2020. március 1.
  • Videó
Akik kipróbálták a Nioh 2 legutóbbi, s egyben utolsó demóját, azok tanúsíthatják: kihívásban nem lesz hiány. A legújabb, játékmenetet bemutató videó arról árulkodik, hogy olykor bizony még a fejlesztőknek is meggyűlik a bajuk vele.

Ma véget ér a Nioh 2 Last Chance demója, ezzel pedig már csupán két hetet kell várnunk a hivatalos megjelenésre. Aki részt vett az utolsó próbakörben, annak ismerős lesz Mount Tenno, de valószínű, hogy a veszélyekkel teli faluról tud egy-két újdonságot mondani (és mutatni) a játék producere, Fumihiko Yasuda is. Az alig nyolcperces videóban szó esik a világról, az új fegyvertípusokról, az ellenfelekről és persze arról is, hogy hogyan járhatunk túl az eszükön.

A Nioh 2 március 13-án érkezik PlayStation 4-re.

Ezek is érdekelhetnek

8.
Fata Morgana
#5: Szerintem nem olyan nehéz, mint ahogy mondják kiplatináztam és NG+5-ben is végigtoltam.
Igazából akkor lett számomra könnyebb mikor, teljesen el tudtam hagyni a DS-os beidegződéseimet.
A játékban a karakter egy über Shinobi így igazából a build adott csak kard technikákat és passzív képességek azok amelyeket meg lehet szerezni, utóbbiakat javasolnám ha csak egyszer tolod ki a játékot több hasznuk van mint sokan gondolnák.
A reflex nem elhanyagolható de ha nem múltál el 60éves (én 46 vagyok) akkor nem lesz gond, ez inkább ritmus játék mint a Souls gamek általában kis odafigyeléssel egy kellemes kis játékká válhat.
Jó játékot kívánok!
7.
Nyarlako
#5: Lehet az én reflexeim szarok de nekem ez már túl volt pőrgetve, az se tetszett hogy nincs testreszabás buildekben.
Egyszer kitoltam azóta hozza se szagoltam ellenben a többi From cuccal.
6.
Darksiders84
#5: #4 +1 amúgy nekem is ez a bajom hiába érdekel és tetszene ez a Nioh 2 de ahogy írod sokkal kevesebb a türelmem főleg ha nem teljesen varázsol el a játék de az én esetemben a Sekiro ilyen volt csak ezért sikerült végigszenvednem ami azért szórakoztatott is hogy sikerült nem csak az idegbaj volt jelen.
5.
kryszisz
#4: Valóban ennyire para a Sekiro nehézségileg? Mert nagyon szeretem a From játékait, nem vagyok bennük túl jó, de szeretem őket. Viszont ha már te is azt mondod, hogy az túl nehéz, akkor szerintem soha nem fogom beszerezni, sokkal kevesebb türelmem van már a játékokhoz, mint régen.
4.
Nyarlako
#3: Meglátjuk, van egy határ a kihívás és a frusztráció közt amit nálam pl a Sekiro átlépett.
3.
Fata Morgana
Kipróbáltam én is a demot, szerintem jóval nehezebb mint az első része, lesz benne kihívás az biztos várom szeretettel.:)
2.
DarkLord
Végigtoltam, de tényleg érezhető, hogy a nehézség magasabban van, mint az első részben volt. A Bossok is tetszettek ez a Mezuki vagy mi a fene volt a neve adta, de azért beteg is tényleg. El sem tudom képzelni a final boss, milyen betegesen nehéz lesz :)
1.
azureknight0715
Nagyon elgondolkoztam a megvásárlásán! Őszintèn szólva az első rèszèt fèlbe hagytam számomra az nagyon nehèz volt ès maga a játèkmechanika idegesített, pedig bloodborne, ds,code veint imádom, de ez kifogott rajtam. Viszont a 2. Rèsz már a tutorilnál megmutatta hogy mennyit változott, mèg összetettebb lett ès mègnagyobb skill kell hozzá ami tetszik. Mechanika is sokat fejlödött
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...