Nioh 2 - így bírkóznak meg vele a fejlesztők

  • Írta: szlav
  • 2020. március 1.
  • Videó
Link másolása
Akik kipróbálták a Nioh 2 legutóbbi, s egyben utolsó demóját, azok tanúsíthatják: kihívásban nem lesz hiány. A legújabb, játékmenetet bemutató videó arról árulkodik, hogy olykor bizony még a fejlesztőknek is meggyűlik a bajuk vele.

Ma véget ér a Nioh 2 Last Chance demója, ezzel pedig már csupán két hetet kell várnunk a hivatalos megjelenésre. Aki részt vett az utolsó próbakörben, annak ismerős lesz Mount Tenno, de valószínű, hogy a veszélyekkel teli faluról tud egy-két újdonságot mondani (és mutatni) a játék producere, Fumihiko Yasuda is. Az alig nyolcperces videóban szó esik a világról, az új fegyvertípusokról, az ellenfelekről és persze arról is, hogy hogyan járhatunk túl az eszükön.

A Nioh 2 március 13-án érkezik PlayStation 4-re.

8.
8.
Fata Morgana
#5: Szerintem nem olyan nehéz, mint ahogy mondják kiplatináztam és NG+5-ben is végigtoltam.
Igazából akkor lett számomra könnyebb mikor, teljesen el tudtam hagyni a DS-os beidegződéseimet.
A játékban a karakter egy über Shinobi így igazából a build adott csak kard technikákat és passzív képességek azok amelyeket meg lehet szerezni, utóbbiakat javasolnám ha csak egyszer tolod ki a játékot több hasznuk van mint sokan gondolnák.
A reflex nem elhanyagolható de ha nem múltál el 60éves (én 46 vagyok) akkor nem lesz gond, ez inkább ritmus játék mint a Souls gamek általában kis odafigyeléssel egy kellemes kis játékká válhat.
Jó játékot kívánok!
6.
6.
Darksiders84
#5: #4 +1 amúgy nekem is ez a bajom hiába érdekel és tetszene ez a Nioh 2 de ahogy írod sokkal kevesebb a türelmem főleg ha nem teljesen varázsol el a játék de az én esetemben a Sekiro ilyen volt csak ezért sikerült végigszenvednem ami azért szórakoztatott is hogy sikerült nem csak az idegbaj volt jelen.
3.
3.
Fata Morgana
Kipróbáltam én is a demot, szerintem jóval nehezebb mint az első része, lesz benne kihívás az biztos várom szeretettel.:)
2.
2.
DarkLord
Végigtoltam, de tényleg érezhető, hogy a nehézség magasabban van, mint az első részben volt. A Bossok is tetszettek ez a Mezuki vagy mi a fene volt a neve adta, de azért beteg is tényleg. El sem tudom képzelni a final boss, milyen betegesen nehéz lesz :)
1.
1.
azureknight0715
Nagyon elgondolkoztam a megvásárlásán! Őszintèn szólva az első rèszèt fèlbe hagytam számomra az nagyon nehèz volt ès maga a játèkmechanika idegesített, pedig bloodborne, ds,code veint imádom, de ez kifogott rajtam. Viszont a 2. Rèsz már a tutorilnál megmutatta hogy mennyit változott, mèg összetettebb lett ès mègnagyobb skill kell hozzá ami tetszik. Mechanika is sokat fejlödött
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...