Cyberpunk 2077 - új külsőt kapott a női főhős

  • Írta: szlav
  • 2020. március 9.
  • Hír
Link másolása
Habár V, a Cyberpunk 2077 főszereplője nemét vagy kinézetét teljes mértékben mi, a játékosok szabhatjuk meg, sokan az alap karaktermodellhez ragaszkodnak. V női változata némi átalakuláson esett át.

A nemzetközi nőnap alkalmából a CD Projekt RED kissé felturbózta V alap női karaktermodelljét. Korábban egy sötétebb hajú, talán valamelyest kevésbe karakteres arccal ismerhettük meg a játék főhősét, a legújabb hivatalos képen azonban lángoló vörös hajjal, kevesebb sminkkel és egy elképesztően menő bőrdzsekivel pózol a teljesen új kinézetű kulcsfigura.

A változtatás többek közt azért is fontos, mert a Cyberpunk 2077 kifordítható, kétoldalas borítóképpel érkezik, a belső oldalon pedig a fent látható hősnő szerepel majd, így mindnyájan eldönthetjük, hogy melyik nem képviseltesse magát a polcon virító dobozon. Természetesen az sem lesz bajban, aki inkább teljesen személyre szabná a saját főhősét, a játékban ugyanis helyet kap egy mély karakterkreáló rendszer, amelyben a női és férfi modellek mellett köztes genderopciókat is találunk majd.

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Stadiára.

86.
86.
ABorealis27
És mindez egy frizura/arc módosítást lehozó cikkből... :sóhaj:
Egyáltalán miért lenne kötelezően leszbikus a női V? Az első hosszabb, 48 perces gameplay trailerben is hetero, egy átvezető videóban a pasijával ébred a lakásában, ha jól emlékszem.
Btw én ahány ilyen frizurás nőt ismerek, egyik sem leszbi. Egy artista hölgy ismerős nemrég házasodott vagy a női vízilabda szakkomentátor Rédei Katalin immár Zsoldos-Rédei Kata néven "fut". Sportolóknál népszerű, mert vagány, laza hajviselet. Ha pedig még szeretik is a keményebb zenéket (jé, léteznek ilyen nők) vagy csak erős/lázadó személyiségük van, akkor az önkifejezés része is, szóval miért ne. Az említett két nőnek is kifejezetten jól áll szerintem.
Megnyúlt, formás, karakteres arccal igazán dögös is tud lenni. A "leváltott" V a hosszú gameplay trailerben nekem például igencsak adta :D.
82.
82.
experto11
#80: Az a durva,hogy már a down szindrómások is tartanak minden évbe felvonulást.
80.
80.
#73: Félreérted! Teljes mértékben tolerálom őket,de amit felépítettek köré azt egyáltalán nem! Mit is kell ünnepelni ezeken a természetellenes eseteken??? És miert kell minden filmbe,műsorba,zsűribe egy-egy meleg (ha kisebbségi még divattervező is lehet) Ha az evolúció ezt az utat választaná akkor megadná nekik a lehetőséget,de en még nem láttam terhes meleget,de két mellből sperm.umot spriccelő leszbit sem.
Meg egyszer hátha megérted bármennyire is frusztrál! Ez nem egy természetes állapot amit reklámozni,már már bálványozni kéne!
77.
77.
DragonBleacPiece
nézzétek a trigun c. animét
75.
75.
thernielle
Höhhö. És a CD projekt máris pontosan elérte azt, amit az egésszel szeretett volna: felfűtött indulatokkal terhes beszélgetés- és kommentfolyam mindenhol! :)
Respect.
Ja, és nekem ez kurvára bejön, a képet meglátva merült fel bennem először, hogy talán mégis női karakterrel tolom végig :)
73.
73.
#61: Az ilyen felfogás miatt, mint a tiéd tart ott még mindig az emberiség, hogy van rasszizmus, kiközösítés, kettős mérce és a többi középkori gondolkodásmód. Még jó, hogy nem Te mondod meg, hogy mi a normális, mert ezzel a felfogással kb Te ledobnál a Taigetoszról egy szegény gyereket, aki az élet szeszélye miatt mondjuk 6 ujjal született, holott még akár az is lehet, hogy sokkal értelmesebb és többet tesz a világért, mint te valaha is fogsz.
70.
70.
JohnSpartan
#69: Eleve az ember nem természetes... az eggyetlen faj a főldön ami bele sem íllik a természetbe. Ha már itt tartunk...
69.
69.
SLi
#61: Saját magad cáfolod meg amúgy ezzel hogy hogy a 6 ujj hoz hasonlítod, (ami nem betegség amúgy ) hiszen az előfordul a természetben tehát Szószerint természetes. Eleve az életmódunk 90 százaléka nem “természetes”.
68.
68.
JohnSpartan
És ez egy hajviseletből indúlt ki! XD
Mindig megéri ide benézni! :)
67.
67.
Ps fanboy
#62: "aztán full véresen még lecsapja egy ember fejét."

Ja, aki elötte ki akarta őt belezni. Ellie csak a körülményekhez képest lehet normális ember, mint mondjuk Max a Mad Max ben....
61.
61.
Az a baj,hogy genetikai tévedéseket,zsákutcákat akarnak teljesen normalis dolognak beállítani!Egyéb mentális aberrációkról nem is beszélve!
Ez egy betegség,tévedés mint a három kéz,6 ujj stb stb. Ku..ra nem normalis állapot! E szerint kellene kezelni is és nem ünnepelni meg meleg,transz stb felvilágosítást bevinni az oviba,suliba. Pár beteg miatt nem a vilagot kell beteggé tenni vagy úgy tenni mintha a meleg,transz,leszbi egy természetes állapot lenne és főképp nem menő,bármennyire trendi is lett.
52.
52.
Nekem az eredeti jobban bejött, de ezzel sincs sok bajom, mert jól néz ki. Úgyis saját kinézetet fogok egy óráig csinálni (az amúgy FPS nézetű játékhoz) és ha nagyon jó nőket lehet csinálni, akkor azzal fogok elsőre menni. Amúgy, ha már úgyis megy itt lent a buzizmus, akkor had tűnjön nekem meg az fel, hogy ez az új modell sokkal többet volt szoláriumban, mint az előző.
48.
48.
Ps fanboy
#43: Már a Mass Effect ben is volt ilyen, pedig az mégcsak nem is Cyberpunk műfaj ugyebár, és ott sem zavart sok embert az ilyesmi az említett gigaexel szemben. És amúgy mire is köteleznek a gigaexemben? Arra hogy legyek meleg? Hát arra biztos nem! Maximum a karakterem lesz az akit irányítok. Ezzel szemben a CP 2077 szabályosan megadja nekem a lehetőséget, hogy ferde legyek minden velejárójával egyetemben... De persze ha normális karaktert indítok akkor minden rendben. Nem ezt nevezik kettős mércének?
43.
43.
manderel
#42: Tehát a "hőn imádott gigaexedben" még választási lehetőséged sincs, köteleznek rá gyakorlatilag, míg ebben...ahogy te is írtad...élhetsz olyan életet, tehát egy lehetőség. De indíthatsz átlagos karaktert is.
39.
39.
manderel
#38: Bizony, páromnak is volt egy ilyen punk korszaka, oldalt felnyírt hajjal, jó 10 éve. Hogy a régebbi cyberpunk világokban jelent meg előbb, vagy a sima punk szubkultúrában, arról viszont fogalmam sincs.
Mindenesetre vicces előszedni az akkori képeket.
38.
38.
adamsfamily
#30: Azelőtt a Punk csajoknak volt ez a divat.A melegeknél nem olyan régóta divat ez a hajviselet.
Az egyik ismerősömnek 8-10 évvel ezelőtt ilyen volt a haja.Akkor szokott le róla,hogy lenyírja oldalt,amikor divat lett.
30.
30.
Yanez
#29: Itt amcsiban pl az ilyen frizurát meleg csajok szokták hordani, vagy legalábbis biztosan olyan, aki nem hetero. Ez amolyan ismertetőjel.
29.
29.
manderel
Szerintem semmi gond nincs vele, ilyen egy klasszikus cyberpunk női karakter. Ne felejtsük el hogy milyen világban játszódik. Aztán persze úgy alakítja majd mindenki, ahogy akarja.
Nem semmi azért, hogy manapság mindenhol, mindenben transzvesztitákat és hasonlókat látnak az emberek.
26.
26.
hedzsooo
Hát a lentebbi kommentekből leszűrve remélem, hogy jó sok csaj fogja ilyen frizurával hordania haját október után..! A saját érdekükben, mert jó kis elrettentő lesz egyesek részére a jelek szerint... :))) :D
25.
25.
bitbandita
#21: Nálam meg változó. Pl Falloutok, Elder Scrollsok, Divine Divinityk, stb, ezeknél soha nem használok "előregyártott" karaktert, de pl a Mass Effectekben a standard modellt használtam. Nekem az a figura "A" cpt Shepard, ahogy először megláttam tudtam és el sem tudnám másnak képzelni. Vagy mint a Witcherben. Ok, ott nincs is lehetőség a módosításra, de ha lenne sem használnám, mert annyira el van találva a figura. Shepard esetében érdekes még, hogy női karakterként sem tudom elképzelni, és nem azért mert idegenkedek a női karakterektől, vagy mert a ma egyes körökben olyan divatos antifeminista faszi lennék, sőt. Kifejezetten szeretem a női karaktereket, pl az Elder Scrollsokban valamiért mindig női íjász karaketereket csinálok. A Fallout 3-at női, a 4-et meg férfi karakterrel játszottam. A C2077 esetében viszont fogalmam sincs, semmilyen előzetes késztetést nem érzek egyik nem javára sem. Majd a pillanat eldönti, de ha most rögtön indíthatnám a gémet, szerintem V csaj lenne. A gyári karakterek megjelenésén -amint a cikk is rámutat- még mindig csiszolnak, szóval a kinézetét nem tudom, de eddig egyik mutatott karakternél sem éreztem azt mint pl a Mass Effectnél, hogy igen ő "A" Shepard.
22.
22.
csoki0619
#8: XD ezen jót nevettem! :D
21.
21.
markoci555
Én az vagyok, aki inkább szeret az alappal menni, mert nem szokott sok jó kisülni, ha az arc szerkezetéhez nyúlok (tehát haj meg ilyenek még belefér, azt jól van).
És most egy szép női arcot elcsúnyítottak... Gondolom lesz majd még több alap választható, de miért ezt használják fő képnek stb, azt már nem értem, szerintem felesleges volt.
20.
20.
Norbaszki
#17: Teljesen egyetértek!
19.
19.
JohnSpartan
Amúgy az alap témàhoz hozzá szólva pont ilyesmi karaktert képzelnék el ebbe a futurisztikus világba. Természetesen nekem sem tetszik ez a felborotvàlt kutyafazon de a hangulatot hozza az biztos. Később meg úgy is úgy alakítod ahogy akarod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...